Fiica Madonnei, apariție surprinzătoare pe covorul roșu! Ce ținută a purtat

De Ioana Tătaru, pe
Zilele trecute, Lourdes Leon, fiica Madonnei, a fost prezentă la un important festival de modă din New York și a făcut furori cu ținuta transparentă pe care a purtat-o la eveniment. Tânăra în vârstă de 22 de ani a atras toate privirile! 

Lourdes Leon, o apariție greu de ignorat

Luni seară, Lourdes a optat pentru un outfit destul de provocator, pentru un eveniment de fashion din New York. Fiica Madonnei, în vârstă de 22 de ani, a avut un top transparent, care lăsa să se vadă faptul că nu purta sutien. Lourdes a accesorizat ținuta cu sandale albe cu toc, cercei supradimensionați și o poșetă din piele de șarpe.

Lourdes Leon, fiica Madonnei

Lourdes Leon la New York Fashion Week

Lourdes Leon

 

Lourdes Leon este cel mai mare dintre cei doi copii biologici ai Madonnei. Cântăreața mai are patru micuți adoptați din Malawi. Tatăl lui Lourdes este Carlos Leon, un instructor de fitness cu care cântăreața a avut o relație între anii 1995 și 1997.

Madonna si Lourdes Leon

În urmă cu două luni, fiica Madonnei a surprins pe toată lumea la New York Fashion Week, unde a urcat pe scenă în calitate de model, purtând o ținută excentrică, lăsându-și la vedere sânii și părul de pe picioare.

Citește și: „Fiica Madonnei, surprinsă la plajă cu păr la subraț”

„Madonna și-a șocat fanii cu un selfie în care arată îngrozitor”

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter