Fiica lui Virgil Ianțu este din ce în ce mai frumoasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 02:06

Virgil Ianțu (48 de ani) și partenera lui de viață, Roxana, formează un cuplu de mai bine de 17 ani. Perechea are împreună o fiică, Jasmine. Adolescenta a împlinit 15 ani în luna iulie a anului acesta.

„Ești mai frumoasă, mai deșteaptă, ai un suflet mai bun, ești mai plină de umor și mai înțelegătoare decât îmi puteam eu imagina. Îți mulțumesc din suflet! La mulți ani, Jasmine!!!”, a scris prezentatorul TV atunci în mediul online.

Fiica lui Virgil Ianțu este din ce în ce mai frumoasă

Pentru moment, pasiunile Jasminei includ moda, muzica și dansul. Nu este decisă în privința carierei sale, însă nu exclude posibilitatea de a deveni model, designer sau poate chiar cântăreață.

Deși îi place să cânte, Jasmine mărturisea în trecut că se simte rușinată să o facă. Este totodată pasionată de lumea artelor și de televiziune, dar găsește rolul de prezentator unul destul de dificil.

Fotografii cu Jasmine găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Fiică-mea este mai mult decât puteam să-mi doresc. Normal că avem discuții, e firesc să avem discuții legate de formarea și dezvoltarea ei. Ea înțelege și mă bucură că pot discuta asta cu ea. Nu e vreo tocilară, dar este responsabilă și știe ce are de făcut la școală. O mai tragem de mânecă, dar când se apucă de lecții, chiar face treabă. Are rezultate foarte bune. Și este un copil foarte vesel, cu simțul umorului, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea”, mărturisea Virgil Ianțu în trecut, pentru OK! Magazine.

Virgil Ianțu: „E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură”

Atât Virgil, cât și partenera lui de viață au reușit să o educe pe Jasmine în așa fel încât adolescenta să nu aibă secrete față de ei.

„E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. Asta înseamnă o comunicare mai bună, pentru că așa am început relația cu ea”, mai declara prezentatorul în trecut, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Ada Condeescu, pe ultima sută de metri cu sarcina: „Emoțional așa, e o încercare”

Hilary Duff, în contact cu noul coronavirus în timpul sarcinii. S-a izolat

Mama Antoniei, comparată cu o actriță celebră din Italia: „Radiezi, Denise!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter