Fiica lui Sorin Bontea este din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online. Cum s-a fotografiat Miruna Bontea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 18 august 2021, 11:22

Chef Sorin Bontea (51 de ani) și soția lui formează un cuplu de mai bine de 31 de ani. Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Iulian (24 de ani) și Miruna (19 ani).

Fiica lui Sorin Bontea este din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online. Cum s-a fotografiat Miruna Bontea

Fiica juratului Chefi la Cuțite a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat. La fel ca celebrului ei tată, și Mirunei îi place să gătească, însă mai ales deserturi.

„Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, declara chef Sorin Bontea în urmă cu ceva timp.

În mediul online, Miruna este din ce în ce mai activă. Pe contul personal de Instagram, tânăra are acum 35,6 mii de urmăritori. Miruna a publicat prima imagine de pe Instagram pe 20 august 2017, iar pe ultima miercuri, 11 august 2021.

Printre ultimele fotografii postate de Miruna în mediul online se numără și câteva imagini în costum de baie. Fiica juratului Chefi la cuțite are un fizic de model, o siluetă suplă și înaltă.

Miruna a publicat imagini în trei costume de baie, unul negru, altul cu animal print și unul nude. „Strălucești mai puternic decât soarele!; Superbă!; Foarte frumoasă!; Wow!; Ești minunată!; Perfectă!”, sunt doar câteva dintre comentariile fotografiilor.

Imaginile în costumul de baie nude au strâns, până la acest moment, peste 10 mii de aprecieri. Mai multe imagini cu Miruna Bontea puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, Iulian

Mădălina Ghenea, fotografiată la plajă alături de fiica ei, Charlotte. Cum se menține modelul în formă

La ce intervenție estetică a apelat chef Cătălin Scărlătescu

Logodnicul Ramonei Bădescu, anchetat în trecut de autoritățile italiene. Bărbatul a fost la închisoare

Miruna Bontea a apărut în show-ul Chefi la cuțite

În semifinalele sezonului 9 Chefi la cuțite, Miruna Bontea i-a transmis un mesaj de încurajare tatălui ei. Bucătarul a fost vizibil emoționat. „M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, a mărturisit Sorin Bontea cu lacrimi în ochi, după mesajul Mirunei.

„N-am mai văzut-o pe Miruna de când era mititică. Sorin era foarte emoționat, zici că era el în competiție și că el trebuia să gătească. Dacă îl puneai să spună ceva se bâlbâia”, a declarat și chef Cătălin Scărlătescu apoi.

Miruna Bontea a mai participat în urmă cu câțiva ani la Chefi la cuțite. Atunci, adolescenta a gătit un preparat pe care l-a învățat de la tatăl ei. Și atunci, Sorin Bontea a fost foarte emoționat când, din spatele ușilor închise, a apărut fiica lui, care venise să-i facă o surpriză.

„Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, declara Miruna Bontea în 2018, potrivit Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter