Fetița lui Ștefan Stan, internată de urgență

De Unica.ro, pe
Ștefan Stan și soția lui, Simona, au ajuns la spital cu fetița lor nou-născută. Se pare că micuța a fost internată de urgență. 

Ștefan Stan și Simona, soția lui, au ajuns cu fetița lor la spital, unde micuța a fost internată de urgență. Cântărețul ar fi declarat pentru WOWbiz.ro că fiica lui este la perfuzii și i-a fost recoltat sânge pentru analize, care vor fi gata în cursul zilei de mâine.

Citește și: Cum s-a acomodat Ștefan Stan rolului de tată

Cântărețul și soția lui au devenit părinți la sfârșitul lunii noiembrie 2020. Fetița a avut 3,8 kg, 56 de centimetri și nota 10 la naștere. Artistul și soția sa au ales un nume special pentru micuța lor. Se va numi Elif Mihaela.

“Pentru mine Pământul s-a oprit. De când a venit fata simt că am o putere inimaginabilă. Te transformă în super erou”, a mărturisit Ștefan Stan, care, la momentul respectiv, spunea că nu poate exprima în cuvinte cât de fericit este.

Citește și: Ștefan Stan, cerere în căsătorie inedită. Ce a folosit artistul în loc de inel de logodnă

Ștefan Stan și Simona s-au căsătorit civil în noiembrie 2019, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar prietenii și familiile celor doi.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter