Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

De Unica.ro, pe

Fiica Adelinei Pestrițu a împlinit 4 ani pe 3 august 2022. Zenaida Maria, alintată de familie și prieteni Zeny, a avut o petrecere aniversară spectaculoasă! Evenimentul a avut loc într-o locație cu piscină, în care invitații nu au intrat, însă.

Adelina Pestrițu, super-petrecere aniversară pentru fiica ei! Zeny a împlinit 4 ani

Decorul a inclus numeroase baloane în nuanțe de bleu și roz pudrat, precum și numeroase obiecte personalizate cu numele micuței. Tematica dorită de Zeny a avut fluturii în prim-plan. Petrecerea a inclus un spațiu de joacă gonflabil pentru copii, un candy bar, o tonetă de înghețată, o zonă pentru fotografii și un bar pentru adulți.

Atmosfera a fost întreținută de patru animatori, un clovn și trei personaje Disney, Micky Mouse, Minnie Mouse și Elsa. Atât copiii, cât și adulții care i-au însoțit au dansat și s-au distrat pe ritmurile celor mai noi hituri. Copiii au putut pleca acasă cu pachete ce conțineau două prăjituri de turtă dulce, una în formă de fluture, roz sau bleu, iar alta în formă de nor, personalizată cu „Zeny”.

Și tortul micuței a fost unul spectaculos. A fost roz pudrat, a avut patru etaje și a fost acoperit cu fluturi. „Fluturași peste tot, așa cum și-a dorit micuța noastră”, a scris Adelina Pestrițu la Insta Story.

„Astăzi este o zi specială pentru familia noastră. Zeny a împlinit 4 ani și am sărbătorit-o cu o super-petrecere de care a fost tare încântată, iar noi fericiți să o vedem cu zâmbetul pe buze. 🤍”, a mai scris pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Speak, despre fosta relație cu Adelina Pestrițu: „Nu s-a terminat cum trebuie între noi”

Citește și: Adelina Pestrițu, despre relația cu Virgil Șteblea: „Nu este perfectă”

Citește și: Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Deși, o perioadă, Adelina și soțul ei, Virgil Șteblea, au publicat numeroase imagini cu fiica lor în mediul online, cuplul a decis să nu-și mai expună fiica pe rețelele sociale.

„Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar, până atunci, o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie, pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a explicat Adelina în noiembrie 2021, pentru VIVA!.

Adelina Pestrițu: „Avem în plan să facem al doilea copil”

„Noi avem în plan să facem al doilea copil, dar să vedem când se va întâmpla, nu programăm noi. Noi putem doar să ne rugăm pentru asta”, mărturisea Adelina la Pro TV, în iunie 2021.

„Zeny a crescut foarte repede, iar noi ne gândim la cel de-al doilea bebe. Nu vrem să o lăsăm să crească singură. Relația cu părinții este una specială, da. Dar eu știu cum este să ai frate, Virgil știe cum e să ai soră, așa că nu ne-am propus să o lăsăm singură”, mai spunea în octombrie 2020, în emisiunea „La Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter