Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Festivalul de Film de la Cannes 2017. Primele vedete au ajuns pe Croazetă

De Unica.ro, pe

Astăzi începe cea de-a 70-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Până pe 28 mai, o mulțime de vedete din cinematografie, și nu numai, vor fi prezente pe Croazetă, pentru a premia cele mai bune producții cinematografice, dar și pentru a-și lansa noile filme sau pentru a susține diverse workshop-uri.

Vedete la Festivalul de Film de la Cannes 2017

Încă de dimineață, vedetele au început să-și facă apariția la Festivalul de Film de la Cannes 2017. Primele celebrități care au ajuns deja pe Croazetă sunt o parte din jurații competiției principale!

Pedro Almodovar

Excentricul regizor spaniol Pedro Almodovar (67 ani) a ajuns primul la Festivalul de Film de la Cannes 2017! Anul acesta el este președintele juriului. „Sunt foarte fericit că pot aniversa cea de-a 70-a ediție a Festivalului de la Cannes din poziția de președinte al juriului. Sunt recunoscător, onorat și puțin copleșit“, a mărturisit Almodovar zilele trecute.

Pedro Almodovar la festivalul de film de la Cannes 2017

Jessica Chastain

Jessica Chastain (40 ani) este una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood. Anul acesta ea face parte din juriul competiției principale de la Cannes, alături de multe alte vedete.

Jessica Chastain la festivalul de film de la cannes 2017

Will Smith

Cu un zâmbet larg pe față, Will Smith (48 ani) a ajuns și el azi de dimineață la Cannes și a salutat reprezentanții presei, care s-au aliniat deja pe Croazetă, pentru a surprinde cele mai bune momente ale festivalului, dar și aparițiile vedetelor.

Celebrul actor american face parte și el din juriul competiției principale anul acesta.

Will Smith la festivalul de film de la Cannes 2017

Fan Bingbing

Cunoscută publicului mai degrabă ca un fashion icon, actrița de origine chineză Fan Bingbing (35 ani) a jucat de-a lungul timpului în producții importante, precum blockbuster-ul „X-Men: Days of Future Past”, din 2014.

Anul acesta Fan Bingbing face și ea parte din juriul competiției principale de la Festivalul de Film de la Cannes, alături de Pedro Almodovar, Will Smith, Jessica Chastain și alte nume importante ale industriei.

Fan Bingbing la festivalul de film de la cannes 2017

Agnes Jaoui

Agnes Jaoui (52 ani) este actriță, producător de film, regizor și cântăreață. De-a lungul anilor, Jaoui a primit numeroase premii pentru activitatea sa, printre care 5 premii Cesare, dar și un premiu la Festivalul de la Cannes, din 2004.

Și ea face parte din juriul competiției principale de la Cannes, din acest an.

Agnes Jaoui la Festivalul de film de la Cannes 2017

Paolo Sorrentino

Printre primele vedete ajunse la Festivalul de Film de la Cannes 2017 se numără și regizorul italian Paolo Sorrentino (46 ani). Și el face parte din juriul competiției principale.

Paolo Sorrentino la festivalul de film de la cannes 2017

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter