Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși divorțează după trei luni: „Am fost fericită cât a durat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 16:35

Modelul Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși în septembrie 2021, dar a hotărât să divorțeze. Motivul este unul șocant.

Modelul brazilian de 33 de ani a explicat că s-a săturat să se bazeze pe bărbați și că niciunul nu se ridică la nivelul așteptărilor sale. Astfel, a decis că singura opțiune viabilă pentru mariaj a rămas chiar ea.

Cris Galera nu a avut un mire când a mers la altar, dar ea a spus că nu a fost „dezamăgită”. Presa tabloidă arată însă că, după 90 de zile de la ceremonia de căsătorie, Cris Galera vrea să divorțeze de ea însăși, deși jurase că va rămâne devotată ei însăși cât va trăi.

Citește și: Și-a ajutat cea mai bună prietenă să nască și după a aflat că tatăl copilului era propriul ei soț

Citește și: Recomandări de lectură perfecte pentru această toamnă

Citește și: Cine este și cum arată cea mai înaltă femeie din lume

Citește și: Cifra destinului. Cum se calculează și ce spune despre personalitatea ta

Femeia spune că a întâlnit pe cineva special și că s-a îndrăgostit. „Am fost fericită cât a durat”, a spus ea, citată de Digi24. „Am început să cred în dragoste în momentul în care am întâlnit pe altcineva special”.

În septembrie 2021, când s-a căsătorit cu ea însăși, Cris Glaera declara: „Am ajuns într-un punct în care m-am maturizat, mi-am dat seama că sunt o femeie puternică și hotărâtă. Îmi era teamă să nu rămân singură, dar mi-am dat seama că trebuie să învăț să mă simt bine cu mine. Când s-a întâmplat asta, am decis să mă căsătoresc cu mine”.

În ziua nunții atipice a modelului brazilian, aceasta s-a îmbrăcat cu o rochie albă lungă și s-a fotografiat în fața unei biserici din țara ei natală.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter