Feli Donose, despre sarcină: „Nașterea este una dintre cele mai mari frici din viața mea”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 19 iunie 2018, 11:39
Feli Donose este însărcinată și se pregătește să devină mămică pentru întâia oară. Artista, pe cât este de fericită și emoționată de venirea pe lume a bebelușului său, pe atât de multe frici legate de naștere și maternitate are

.

Feli Donose a vorbit deschis despre cea mai mare provocare din viața sa, aceea de a deveni mamă, și a dezvăluit cum a schimbat-o toată această perioadă de sarcină: “Sunt tripolară. Schimb stările foarte des. Treaba cu sarcina te schimbă. E o chestie care se întâmplă și pe care o spun fără nici o rușine, și anume că mă uit în oglindă la mine și mi se pare că sunt mai frumoasă. E o etapă faină în care sunt și așa paranoia pentru că e primul copil. Am foarte multe frici, dar de exemplu, dacă ar fi după mine, pentru copil aș face câte un ecograf în fiecare zi. Treaba cu nașterea este una dintre cele mai mari frici din viața mea.” – a mărturisit Feli Donose în cadrul emisiunii “Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Feli Donose este o persoană discretă cu viața sa personală și nu a oferit până acum detalii despre iubitul său și tatăl fetiței pe care o așteaptă, lăsând doar să se înțeleagă că este un bărbat grijuliu și implicat.

Citește și – Simona Gherghe, despre rolul de mamă: “Îmi imaginam că o să fie foarte frumos, dar…”

Citește și – Ce crede Cătălin Botezatu despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter