„Fata mea n-o să iasă niciodată cu băieţi”. Cine e cel mai protector tătic celebru

De Erika Chivu, pe

Această micuţă superbă o să aibă o adolescenţă grea. Tăticul ei celebru nu vrea să vadă băieţi în jurul ei. Despre cine crezi că e vorba?
De când a devenit tată de fetiţă, David Beckham, căci despre el e vorba, este mai protector ca oricând. Fetiţa lui, Harper, nu are nici doi ani, dar fotbalistul se gândeşte deja la anii adolescenţei.
Întrebat cum va reacţiona când Harper va dori să iasă cu un băiat, David a spus: „În niciun caz. N-o să iasă cu băieţi. O s-o închid într-un turn, ca pe Rapunzel„.
Mică fashionistă: Harper își susține mama la Săptămâna Modei NY
david beckham si harper
Evident, el glumeşte, dar pe undeva e şi un sâmbure de adevăr. Băiatul care se va îndrăgosti de Harper nu o să aibă deloc o viaţă uşoară. Pe lângă faptul că are un tătic celebru şi foarte protector, Harper are şi trei fraţi mai mari, care probabil că vor fi la fel de atenşi cu sora lor.
david beckham si harper
Încă de la primele apariţii publice ale fetiţei sale, David Beckham a părut topit după ea. Acum, când a mai crescut pare să o iubească şi mai tare. La fiecare apariţie o sărută tandru pe obraz şi o ţine numai în braţe.
david beckham si harper

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter