Familia lui Edith Gonzalez, urmărită de blestem

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 26 iunie 2019, 11:31
Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, ca urmare a diagnosticului de cancer ovarian. La scurt timp după ce îndrăgita actriță s-a stins din viață au ieșit la iveală informații tulburătoare despre familia acesteia.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă în ciuda luptei acerbe pe care a dus-o, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat, cancerul a recidivat și a învins-o în cele din urmă. Ei bine, în toată această perioadă, soțul său, Lorenzo Lazo, tatăl vitreg al fiicei sale Constanza, în vârstă de 14 ani, i-a fost alături și a încurajat-o, nelăsând ca actrița să vadă durerea imensă din sufletul său. Conform presei internaționale, și soțul lui Edith Gonzalez a fost diagnosticat cu cancer. Acesta a confirmat apropiaților zvomnul, însă nu a dorit să dea mai multe detalii în presă despre boala cu are se confruntă.

Familia lui Edith Gonzalez, urmărită de blestem

 

Familia lui Edith Gonzalez pare să fi fost urmărită de un blestem și cu atât mai mult argumentăm această variantă cu cât tatăl actriței a murit de cancer și Concha de la Mora, prima soție a lui Lorenzo Lazo, a murit, de asemenea, ca urmare a cumplitului diagnostic de cancer. Drama devine cu atât mai dureroasă pentru familie cu cât micuța Constanza trăiește cu frica ca, după ce și-a pierdut mama, acum să își piardă și tatăl vitreg, mai ales că relația celor doi este foarte apropiată.

Familia lui Edith Gonzalez, urmărită de blestem

În luna august, fiica lui Edith Gonzalez va împlini 15 ani și va fi prima aniversare fără mama sa. Edith Gonzalez visa să-i organizeze o mare petrecere fiicei sale pentru a celebra vârsta, însă planurile Celui de Sus au fost cu totul altele: “N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei. Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiției, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală”, – a declarat o apropiată a familiei Gonzalez.

Vezi aici imagini de colecție cu rolurile memorabile pe care Edith Gonzalez le-a făcut în telenovele!   

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter