Exclusiv. Lidia Buble și Răzvan Simion vorbesc despre căsătorie: “Va fi întâi botezul și apoi nunta”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 22 noiembrie 2017, 16:44
Lidia Buble și Răzvan Simion alcătuiesc unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. Au trecut împreună prin greutăți și obstacole, însă iubirea lor a triumfat și cei doi își trăiesc povestea de dragoste cu convingere și zâmbetul pe buze.

Lidia Buble și Răzvan Simion strălucesc de fericire și emană iubire prin toți porii, iar noi am aflat care este secretul lor: “Lidia mi-a dat liniștea de care aveam nevoie. O iubesc pentru că mi-a adus echilibrul în viață. Chiar dacă pare copilăroasă, este surprinzător de matură și extraordinat de optimistă. O iubesc pentru că are doi ochi frumoși care îmi zâmbesc din interior în fiecare dimineață și o iubesc pentru că mă lasă să fiu eu însumi.” – a declarat Răzvan Simion, în exclusivitate, pentru Unica.

Razvan Simion si Lidia Buble

Artista, aflată la brațul prezentatorului TV în cadrul unui eveniment monden desfășurat în Capitală, l-a completat: “Noi avem foarte multă încredere unul în celălalt și comunicăm minunat. Nu ne culcăm niciodată seara supărați și întotdeauna vorbim lucrurile care ne deranjează.”

Răzvan Simion: „Eu n-am cu cine să mă cert”

Daca se ceartă, amândoi sunt dispuși să lase, în egală măsură, unul de la altul și nu rezistă mai mult de două ore supărați: “Eu n-am cu cine să mă cert. Mă și enervează Lidia, eu sunt așa vulcanic și impulsiv, iar ea este de un calm extraordinar și are un dar aparte de a aplana orice conflict. O iubesc de mor!”

Lidia Buble și Răzvan Simion

Chiar dacă Lidia este supărată că Răzvan trebuie să se trezească mult prea devreme dimineața  pentru a ajunge la emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil la Antena 1, starea îi trece imediat când acesta îi pregătește micul dejun: “Oricât de scumpe ar fi fost cadourile oferite, oricât de exotice ar fi fost locurile în care am fost împreună, orice cadou i-aș fi adus din orice colț al lumii, bucuria din ochii ei când îi pregătesc omleta de dimineață nu o poate întrece nimic.” – ne-a povestit Răzvan.

Lidia Buble: „Trebuie să vină să mă ceară de soție”

Se pare că cei doi se îndreaptă cu pași siguri către altar, cel puțin așa ne-a lăsat să înțelegem Răzvan care este dispus să treacă în religia iubitei sale și să facă botezul. Lidia Buble este adeptă a religiei penticostale, iar persoanele care doresc să se alăture noii credințe, conform tradiției, trebuie să se boteze. “La noi va fi mai întâi botezul și abia apoi nunta. Nu, nu vă gândiți la botezul copilului, va fi botezul meu și apoi nunta.”

Răzvan Simion și Lidia Buble; Foto: Ionuț Staicu/ UNICA

Îndrăgita artistă a povestit în exclusivitate pentru Unica că este pregătită pentru căsătorie și chiar dacă este mai copilăroasă, Răzvan o acceptă și o place așa cum este, însă a adăugat zâmbind: “El trebuie să vină să mă ceară de soție înainte, de la mama și de la tata și… apoi vedem.”

Citește și – Lidia Buble face haz de necaz. Artista își acceptă defectele cu zâmbetul pe buze

Citește și – Adevar sau provocare cu Lidia Buble

Sursă foto: arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter