EXCLUSIV: Interviu cu Diana Dumitrescu

De Unica.ro, pe

“Rolul Iuliei mi-a plăcut foarte mult. M-am întors puţin în timp, la vârsta de 17 ani.”
Actriţa tocmai a participat la lansarea celui mai nou scurtmetraj scris şi regizat de Cristina Jacob, „În film la Naşu'”.
Filmul relatează povestea a trei tineri nevoiţi să se confrunte cu excesul de zel şi lipsa de scrupule a unor vameşi de la graniţa dintre România şi Republica Moldova. „În film la Naşu'” îi are în rolurile principale pe Cristi Iacob, Diana Dumitrescu şi Florin Călinescu, dar şi pe Ion Grosu, Anamaria Mirică şi Ion Săpdaru.
Prezentă, vineri, la vizionarea de presă de la Hollywood Multiplex, Diana Dumitrescu, care debutează în scurtmetraj cu rolul din producţia „În film la Naşu'”, a spus că experienţa pe care i-a oferit-o pelicula Cristinei Jacob a fost total diferită faţă de experienţa sa în televiziune, unde a interpretat roluri principale în proiecte de succes precum „Iubire ca în filme”, „Regina”, „Aniela” şi „Pariu cu viaţa”.
Actriţa a declarat în exclusivitate pentru Unica.ro că i-a plăcut să lucreze cu Cristi Iacob, care transmite starea sa colegilor şi care îşi ajută colegii, fiind un om bun.
„Eu sunt foarte zăpăcită şi repezită de felul meu, iar Cristi m-a ajutat să mă calmez”.
Diana a vorbit şi despre proiectul de lungmetraj „Minte-mă frumos”, în caer joacă alături de Andi Vasluianu.
Mai multe detalii şi informaţii despre planurile viitoare ale Dianei dumitrescu, puteţi viziona în varianta video a interviului:

Foto: Arhiva Ringier
Indiciul de astăzi, 21 august este PISCINA.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter