Ethan Hawke despre divorțul de Uma Thurman: „Viața mea s-a destrămat”

De Oana Savin, pe
Ethan Hawke a declarat, în cadrul unui interviu, că viața sa personală „s-a destrămat” după ce a divorțat de actrița Uma Thurman.

În anul 2003, cei doi au decis să divorțeze, după o căsnicie ce a durat șapte ani.

În urma divorțului, se pare că Hawke a fost nevoit să accepte roluri în filme comerciale pentru a-i putea plăti fostei sale soții pensie alimentară.

„În multe feluri ar fi putut fi începutul a ceva semnificativ, poate a validării comerciale. Dar am divorțat la scurt timp și viața mea personală s-a destrămat”, a declarat actorul în vârstă de 47 de ani, citat de People.

Când ești deprimat este mult mai simplu să vezi tot ce e fals cu privire la oamenii din jurul tău și în viață în general. Pur și simplu am început să fiu conștient de toate astea. Cât de înșelătoare poate fi celebritatea, cât de înșelător poate fi totul”, a subliniat Ethan Hawke.

Citește și: Beyonce a dezvăluit că este urmașa unui deținător de sclavi

În prezent el este căsătorit cu actrița Ryan Hawke, cu care are doi copii: Clementine Jane, în vârstă de 10 ani și Indiana, de 7 ani.

Actorul mai are doi copii cu Uma Thurman, Levon Roan (16 ani) și Maya (20 ani).

Actorul american a susţinut întotdeauna că nu vrea să facă filme doar pentru a câştiga bani. Cu toate acestea, Ethan a fost nevoit să renunţe la principiile sale pentru a-i putea plăti pensia alimentară fostei sale soţii.

Cele mai bune filme ale mele nu sunt cele din care am câştigat bani. Trilogia «Before», «Boyhood», «First Reformed», «Dead Poets Society». Dar am 47 de ani. Plătesc pensia alimentară din actorie. Plătesc asigurările de sănătate ale copiilor mei din actorie. Îmi plătesc facturile din actorie. Ajut numeroase organizaţii caritabile din actorie. Am devenit profesionist, deşi nu mi-am dorit niciodată asta. Cumva urăsc profesioniştii“, a mai spus Hawke.

Citește și: Brad Pitt susține că i-a dat Angelinei Jolie 9 milioane de dolari de la separare

Născut pe 6 noiembrie 1970, în Austin, Texas, Ethan Green Hawke este un actor, regizor, scenarist şi romancier american. A fost nominalizat de patru ori la premiile Oscar, la categoriile „cel mai bun actor într-un rol secundar“, pentru „Trening Day“ (2001) şi „Boyhood“ (2014) şi „cel mai bun scenariu adaptat“, pentru „Before Sunset“ (2004) şi „Before Midnight“ (2013). Cel mai recent a jucat în drama „Juliet, Naked“, regizată de Jesse Peretz.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter