Este Andreea Mantea însărcinată? Ce a răspuns prezentatoarea TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 decembrie 2021, 16:55

Andreea Mantea (33 de ani) este mama unui fiu, David, în vârstă de 6 ani, din fosta relație cu luptătorul Cristian Mitrea (39 de ani). Din anul 2016, Andreea formează un cuplu cu producătorul TV Valeriu Floricel. Recent, pe Instagram, prezentatoarea Kanal D a publicat un videoclip din vacanță.

Este Andreea Mantea însărcinată? Imaginile care au dat-o de gol și răspunsul prezentatoarei TV

Andreea se află în prezent în concediu în sudul Turciei. De acolo, prezentatoarea a publicat mai multe imagini în costum de baie, dar și un videoclip. În secțiunea de comentarii a filmării, urmăritorii au speculat că Andreea ar fi însărcinată cu cel de-al doilea copil.

„Tu ești însărcinată! Nu cred că ești balonată, cum am citit!!!; Se ascunde o burtică de graviduță!; Cred că e însărcinată! Ai bebe; Ești graviduță? Se vede burtica!; Hmmm, urmează să ne anunți ceva?; Sarcină ușoară!; Am văzut burtica!;
De ce îți ascunzi burtica cu pălăria?”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Cu toate acestea, au existat și multe persoane care au scris: „Nu mai are voie să fie balonată? Ea nu mănâncă?; Vacanță plăcută! Dacă ești însărcinată este fix treaba ta. Viața ta îți aparține și să își mai vadă fiecare de lungul nasului!; Cred că este balonată, dacă ținem cont de exercițiile de yoga exersate în urmă cu câteva zile. Nu prea sunt permise în primul trimestru”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și:

Andreea Mantea a spus care este de fapt relația dintre Cristi Mitrea și fiul lor

Ce a publicat Andreea Mantea în mediul online după ce Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea iubitului ei

Andreea Mantea susține că a fost agresată fizic de Cristi Mitrea. „Am vrut să îl protejez pe David”

După comentariile primite, în dreptul următoarelor postări de pe Instagram, Andreea a ținut să precizeze că, deși are „ceva important de împărtășit”, nu este vorba despre o sarcină. „Da, daaaa, vreau să iau tot soarele! Da, daaa, am șuncuțe! Nu, nu sunt însărcinată!”, a scris în dreptul a două imagini în bikini.

„Apusurile pot fi considerate noi începuturi. Abia aștept să vă împărtășesc ceva foarte important pentru mine. (Nu, nu că aș fi însărcinată!)”, a scris în dreptul unui alt videoclip. În septembrie 2020, într-un interviu pentru Click!, despre copii, prezentatoarea spunea:

„La un moment dat, să am o familie numeroasă a fost singurul meu vis! Însă, odată cu trecerea anilor, a intervenit mâna sorții. Fiecare om are viața scrisă diferit. Am ajuns la concluzia că este pur și simplu cum vrea Dumnezeu”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter