Andreea Mantea a încălcat regulile show-ului „Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat apoi

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 aprilie 2022, 16:45

Andreea Mantea (35 de ani) este gazda unui nou show matrimonial, „Casa Iubirii”, în cadrul căruia șapte fete și șapte băieți speră să-și găsească jumătatea. Așa cum îi stă în fire, și de această dată, prezentatoarea TV s-a implicat în poveștile emoționante ale concurenților.

Andreea Mantea a încălcat regulile show-ului „Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat apoi

Înaintea premierei emisiunii, Andreea mărturisea că și-ar dori să fie mai distantă în ceea ce-i privește pe participanți.

„Pentru mine, cea mai mare provocare va fi să nu mai sufăr atât de mult odată cu ei, deși este imposibil. Ei sunt cei care simt acea durere la maxim, dar voi prelua și eu din trăirile lor. Fiecare om suferă în felul lui”, declara Andreea Mantea, pentru Kanal D.

La scurt timp de la startul emisiunii, prezentatoarea TV a fost convinsă de una dintre concurente să încalce regulile show-ului.

Iolandei i-au dat lacrimile din cauza lui Mihai. „Mi-aș fi dorit să îl cunosc mai bine, însă acum e pedepsit!”, a declarat tânăra, ulterior insistând ca Andreea să îi suspende pedeapsa timp de câteva momente. Astfel, Mihai și Iolanda s-au revăzut și îmbrățișat în casa fetelor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Mantea, declarații în lacrimi despre afecțiunea de care suferă: „Iau pastile în fiecare zi”

Andreea Mantea, despre pictorialul nud din Playboy: „Tot ce am făcut, am făcut cu un scop”

Andreea Mantea se înscrie la facultate în toamnă. „Vreau să fie oficial”

Momentul a emoționant-o pe Andreea Mantea până la lacrimi. Deși a încălcat regulamentul emisiunii, prezentatoarea nu a fost sancționată. Andreea Mantea lucrează la Kanal D din anul 2017.

Prezentatoarea și-a început cariera la Kiss TV, în calitate de reporter, ulterior devenind asistentă în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”. În 2015, Andreea a fost protagonista emisiunii „Burlăcița”, mai apoi găzduind emisiunile „Burlacul” și „Mireasă pentru fiul meu”, toate cele trei la Antena 1.

Din 2017, Andreea a rămas fidelă postului Kanal D, pentru care a prezentat „WowBiz”, „Se strigă darul”, „Puterea dragostei”, „Trăiri alături de Andreea Mantea”, iar acum „Casa Iubirii”.

Prezentatoarea TV este mama unui fiu, David, în vârstă de 6 ani, din fosta relație cu luptătorul Cristian Mitrea (40 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter