Elliot Page și Emma Portner divorțează. Actorul a depus actele

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 15:15

Actorul Elliot Page (33 de ani) a depus actele de divorț de soția lui, Emma Portner (26 de ani), după un mariaj de trei ani. Potrivit documentelor obținute de E! News, actorul a depus actele în New York marți, 26 ianuarie.

Fostul cuplu a confirmat despărțirea printr-o declarație comună. „Am luat decizia grea de a divorța în urma separării noastre din vara anului trecut”, începe mesajul.

Elliot Page și Emma Portner divorțează. Actorul a depus actele

„Avem enorm de mult respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați.” Fosta pereche și-a oficializat relația în luna ianuarie a anului 2018, după un an de relație.

Luna trecută, Emma a publicat un mesaj emoționant după ce Page a dezvăluit că este transgender. „Sunt atât de mândră de Elliot. Oamenii trans, queer și non-binari sunt un dar în această lume.

Vă cer răbdare și intimitate, dar totodată să-mi fiți alături în susținerea persoanelor trans în fiecare zi. Existența lui Elliot este un dar în sine. Strălucește, dulce E. Te iubesc atât de mult”, a scris Emma în mediul online.

Page, cunoscută pentru rolurile sale din pelicula Juno și din serialul The Umbrella Academy, a dezvăluit că este transgender pe 1 decembrie 2020, pe pagina lui de Instagram.

„Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Să fi ajuns în acest punct din viața mea”, a scris. Totodată, actorul și-a exprimat „recunoștința pentru persoanele care l-au susținut” în călătoria sa.

„Nu știu de unde să încep să exprim cât de remarcabil mă simt știind că mă iubesc suficient de mult încât să fiu așa cum îmi doresc. (…) Am fost inspirat de atât de multe persoane din comunitatea trans.

Vă mulțumesc pentru curaj, generozitate și pentru că luptați fără oprire pentru ca lumea să devină un loc mai inclusiv și cu mai multă compasiune. Voi oferi orice sprijin este necesar pentru ca noi să devenim o societate mai iubitoare și egală.”

Anterior publicării acestui mesaj, Elliot a fost cunoscut drept Ellen Page. Ellen a fost nominalizată la premiile Oscar pentru rolul ei din producția Juno.

Foto: Instagram

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, primele declarații după vacanța la munte alături de Gabi Bădălău

Cum a fost cerută Giulia Anghelescu în căsătorie? Soțul spune că nu ar mai repeta experiența

Brigitte și Florin Pastramă, infectați cu noul coronavirus: „Am chemat salvarea”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter