Ellie White a slăbit 4 kilograme cu o salată… ciudată. Iată rețeta!

De Mădălina Manole, pe
Ellie White se mândrește în ultimul timp cu o siluetă de invidiat și reușește să-și mențină greutatea dorită cu ajutorul unei salate mai... ciudate, după cum însăși artista declară.

Ellie White, în vârstă de 34 de ani, mămică a doi copii și artistă în vogă, face tot ce este necesar pentru a se menține în formă, iar ultima sa descoperire în acest sens pare să fie nu doar eficientă, având în vedere că a slăbit 4 kilograme într-un timp record, ci și delicioasă: „A fost o perioadă în care nu am mai făcut sport atât de des pe cât mi-aș fi dorit sau cât aș fi avut nevoie. Nu am fost niciodată adepta dietelor stricte pentru că știu ce mari șanse ai să pui înapoi kilogramele pierdute după ce o duci la bun sfârșit. Am citit mult despre ce înseamnă cu adevărat stil de viață sănătos și cât de important este să ții un echilibru în toate și să îți găsești bucuria și fericirea zi de zi în orice. Cât despre alimentație, am descoperit recent o salată care mi-a atras atenția și care, pe cât de ciudată pare, pe atât de sănătoasă și eficientă este pentru a-ți da o stare de bine și a topi kilogramele acolo unde este nevoie. Eu am mâncat-o dimineața și seara, iar la prânz am ales legume verzi cu puțină carne slabă, timp de 10 zile!” – a dezvăluit Ellie White.

Ellie White dieta cu salata

Salata cu care Ellie White a reușit să slăbească 4 kilograme se prepară cu ușurință, este gustoasă și conține ingrediente la îndemâna oricui. Iată rețeta dezvăluită de artistă!

Ingrediente:

  • 3 castraveți medii
  • 325 gr roșii cherry tăiate în jumătate
  • 150 gr căpșuni feliate
  • 165 gr struguri tăiați în jumătate
  • 140 gr măsline feliate
  • 150 gr brânză feta tăiată cubulețe
  • 50 gr alune
  • 1 lămâie stoarsă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță oregano
  • 1 linguriță cimbru
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

Se adaugă toate ingredientele într-un bol mare și se amestecă până ce acestea se vor distribui egal. Se poate servi imediat sau, pentru a se pătrunde mai bine aromele, se lasă bolul acoperit în frigider timp de o oră.

Citește și – Monica Gabor s-a reprofilat. Ce meserie practică acum în America

Citește și – Ce face și cum arată Gabriel Dorobanțu la 18 ani de când a părăsit Bucureștiul

Sursă foto: arhivă Ringier, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter