După 14 ani de relație, Ellie White se va căsători cu tatăl copiilor ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 25 februarie 2021, 16:10

Ellie White (36 de ani) și partenerul ei de viață, impresarul Doru Tinca, formează un cuplu de aproape 14 ani. În plus, împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Maria (5 ani) și Mihai (8 ani).

După 14 ani de relație, Ellie White se va căsători cu tatăl copiilor ei

Invitat în platoul emisiunii Star Matinal, cuplul a vorbit despre cererea în căsătorie, dar și despre nuntă. „Am fost cerută frumos, în genunchi, în camera de hotel, la o lună după ce ne-am cunoscut”, a spus Ellie.

„La noi logodna încă durează, de 13 ani. După 5 ani de relație am avut de ales în a face copii sau a ne căsători și am făcut un copil. După aia a venit și al doilea copil. După atâția ani de relație nu mai simți nevoia să te căsătorești. (…)

O să facem și nunta. Aseară, pe drum, veneam de la Brașov, am pupat-o și i-am spus Happy Dragobete. Anul trecut am împlinit 13 ani de relație, deja știm totul unul despre celălalt. Anul ăsta ne căsătorim. E la fix. La noi așa se întâmplă”, a mai spus cuplul.

Ellie, partenerul ei și copiii lor au avut COVID-19

Ellie confirma la începutul lunii octombrie a anului trecut că a fost infectată cu noul coronavirus. „Eu, neavând o experiență foarte grea și foarte gravă, le spun oamenilor să aibă grijă de ei oricum, să se protejeze și să lucreze foarte mult la imunitate”, a mărturisit cântăreața.

Întrebată tot atunci dacă a observat diferențe între copii în felul în care au reacționat la boală, Ellie a adăugat: „Mihăița era cel foarte bolnăvicios. Se îmbolnăvea foarte repede și Maria era cea mai puternică. Acum, Maria a fost pozitivă, dar asimptomatică, pe când Mihăiță a fost negativ direct. Noi nu știm cum funcționează virusul ăsta”.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Oana Roman, după aniversarea fiicei ei: „Mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră”

Adina de la Heaven a spus cum i s-a schimbat viața de când a devenit mamă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter