Ellie White a vorbit despre tragedia din familia ei: „La câteva zile după ce am ajuns acasă, atunci am cedat”

De Unica.ro, pe
Ellie White a trecut prin momente cuplite în urmă cu aproape șase ani. Cântăreața a vorbit despre tragedia din familia ei, care i-a marcat viața. 

Îndrăgita cântăreață Ellie White, în vârstă de 36 de ani, și-a găsit curajul să vorbească public despre tragedia care s-a întâmplat în urmă cu aproape șase ani în familia ei. La numai o lună după ce a devenit mamă, artista a aflat că tatăl ei s-a stins din viață.

Citește și: Ellie White, după vindecarea de COVID-19: „Sunt sigură că voi face din nou”

Ellie White a povestit un episod dramatic din viața ei

„Tata a murit la o lună după ce s-a născut Maria. Nu a apucat să o vadă, pentru că el stătea la Buzău. Eu abia o născusem pe Maria, locuiam la București și nu ieșisem cu ea încă. Nu aveam o legătură foarte strânsă. L-au găsit vecinii din sat. După ce s-a despărțit de mama, tata s-a dus înapoi la casa părintească. Sunt anumite lucruri pe care chiar dacă le regreți, nu ai ce să faci, pentru că nu depind de tine”, a mărturisit Ellie White la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Artista a povestit că bărbatul a murit în somn și a fost găsit de vecini. Deși a reușit să-și adune puterile pentru a organiza înmormântarea, Ellie White a mărturisit că după aceea a trecut prin momente cumplite.

Citește și: Ellie White, 10 lecții cu care își învață copiii să trăiască într-o lume mai bună

„La înmormântare am fost cu ea (n.r. fetița), dar știi cum e, dacă stăm să ne gândim pe partea aia, sunt liniștită că a văzut-o la nivel spiritual. Când am auzit că s-a dus tata, m-am mobilizat, m-am pregătit de înmormântare și după, la câteva zile după ce am ajuns acasă, atunci am cedat. A fost o situație dubioasă. El a murit în somn, a fost găsit la o săptămână după, era vară. A fost cu sacul băgat de la morgă băgat în coșciug, nici măcar nu a fost coșciug deschis”, a mai spus artista.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter