Elle Fanning a leșinat în timpul unei petreceri, la Cannes

De Oana Savin, pe
Elle Fanning, care este membru al juriului competiției Festivalului de Film de la Cannes, a leșinat, luni seară, în timpul unei petreceri din cadrul evenimentului.

Fanning, în vârstă de 21 de ani, a căzut de pe scaunul ei în timp ce se afla la cine Trophée Chopard, unde anul sunt premiați doi tineri interpreți. Incidentul a avut loc în momentul în care delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux, tocmai îl prezenta pe actorul François Civil.

Potrivit martorilor, ceremonia a fost întreruptă pentru scurt timp.

Fanning, cunoscută pentru roluri din filme precum „Maleficent”, „Trumbo”, „20th Century Women” și „The Beguiled”, a fost ajutată de sora sa, actrița Dakota Fanning și apoi au fost escortate de pază.

În sprijinul lui Elle a venit și actorul Colin Firth, care se afla la o masă din apropiere, în timp ce Marillon Cotillard a fost foarte afectată de acest moment.

După câteva ore, Elle Fanning a postat pe Instagram o fotografie și un mesaj în care a afirmat că se simte bine.

Oops, mi s-a făcut o vrajă a leșinului în această seară în rochia mea de bal din anii 1950 de la Prada, dar totul este bine!!”, a scris Elle pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!! #dresstootight #timeofthemonth

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Anul acesta, revelaţiile premiate la Trophée Chopard au fost actorii François Civil (Franţa) şi Florence Pugh (Marea Britanie).

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter