Elena Udrea: „AM SLĂBIT 12 KILOGRAME ÎN DOUĂ LUNI!”. Uite ce a mâncat

De Libertatea.ro, pe

Elena Udrea s-a transformat într-o bombă sexy. A slăbit destul de mult, poartă haine care îi pun în valoare silueta şi a făcut ravagii la mare, în costum de baie. Ea a explicat şi cât de mult şi de repede a topit kilogramele
„Am încercat ceva ce să funcţioneze în cazul meu, să fie uşor, să ţin pe termen lung. Am pornit de la o dietă pe grupele de sânge – am ales acele alimente care sunt sănătoase pentru mine, care am grupa 0 şi am încercat să combin în acelaşi timp cu o dietă disociată, dar cu alimentele permise la grupa mea de sânge (…) Foarte mult sport, multă apă plată şi fără zahăr. Nu am mâncat după 6-7 seara. Am slăbit cam 12 kg în aproape două luni. Nu a fost chiar puţin. O să încerc să mă menţin. Marea şi delta sunt extraordinare pentru cei care sunt la dietă sau vor să trăiască sănătos”, a declarat Elena Udrea pentru România TV.

Politicianul a precizat că grupa 0 este o grupă de carnivori. „Îmi place carnea. Mi-ar fi plăcut să pot mânca brânză, dar nu se recomandă, doar cea din soia. Îmi plac prunele, ananasul. La grupa 0 nu se recomandă portocalele”, a mai spus Elena Udrea.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter