Elena Ionescu a născut un băiețel. Primele declarații ale fericitului tătic

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 03 august 2018, 14:45
Elena Ionescu a devenit pentru prima oară mămică. Fosta solistă a trupei Mandinga a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Elena Ionescu a născut prin cezariană, le recomandarea medicului, aceasta confruntându-se cu niște probleme de sănătate care împiedicau o naștere naturală: „O să nasc prin cezariană, nu pot naște natural pentru că am făcut o operație la ochi și doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă și că este pe propria mea răspundere. Îți dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuși o operație. Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână și jumătate după ce nasc am spectacole. Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore.” – a declarat de curând Elena Ionescu.

Alături de Elena Ionescu a fost și soțul său, Dragoș Răzvan Stanciu, manechin de profesie: „Elena e ok, e la terapie intensivă. Am fost, am vorbit cu ea, a spus că vrea să plece acasă. Ăla mic e ok și el. L-am văzut, așa, în treacă. Prima oară m-am uitat, n-am știut dacă-i al meu, dacă nu-i al meu. Mă întrebau pe urmă câte kile are, ce înălțime. Mi-a zis doamna asistentă 2,900. N-am mai auzit nimic, am rămas acolo, a început să și plângă. Urmează, acum, când se duce acasă. Toată ziua va sta la terapie intensivă. Îl cheamă Răzvan și ne gândim mai departe. S-ar putea Răzvan Andrei, dar ne mai gândim” – a dezvăluit soțul Elenei Ionescu pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter