În ce relații au rămas Elena Ionescu și fostul soț, la aproape 3 ani de la divorț

De Unica.ro, pe

Elena Ionescu și Dragoș Stanciu au divorțat la notar în septembrie 2019. Fostul cuplu are împreună un fiu, Răzvan Andrei, în vârstă de patru ani. Elena și Dragoș s-au căsătorit în primăvara anului 2018, după doar un an de relație. La acea vreme, solista era însărcinată în 5 luni cu fiul lor. Recent, artista a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Dragoș.

În ce relații au rămas Elena Ionescu și fostul soț la aproape 3 ani de la divorț

„Am ajuns la un numitor comun. Doi oameni înțelepți găsesc o cale, la un moment dat. Și noi am găsit-o, ceea ce mi se pare foarte tare. Pe weekend stă la el, în cursul săptămânii la mine. Toată lumea asumată, responsabilă, ceea ce e minunat”, a declarat Elena Ionescu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Motivul divorțului ar fi fost infidelitatea. Dragoș ar fi înșelat-o pe cântăreața cu fosta lui parteneră. „Da, și-a asumat, dar, din punctul meu de vedere, erau mai multe derapaje de ceva timp. A fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede și radical, decât să fie mai târziu și mult mai greu”, mărturisea cântăreața în vara anului 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Elena Ionescu, încă singură la aproape 2 ani de la divorț. Solista a spus care este motivul

Citește și: Lili Sandu, prima declarație după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Citește și: Blestemul piesei „Ești iubibilă”, a trupei Taxi. Șase cupluri din videoclip s-au despărțit

Mai târziu, însă, Elena a infirmat speculațiile: „El nu a avut o amantă cât am fost împreună. (…) El a plecat și după s-au întâmplat lucrurile pe care lumea le-a văzut, dar el nu m-a înșelat cât a stat cu mine. Astăzi avem o relație frumoasă, civilizată. Vine, are grijă de Răzvănel. În weekend îl ia… Ne înțelegem foarte bine”.

„Copilul a înțeles. Tocmai pentru că nu a avut această imagine de familie de la început, nici nu are cum să facă comparație. Cumva, el a înțeles că mami e acolo, tati e acolo, fiecare oferă dragoste, afecțiune, îngrijire. E un copil liniștit. Îl simt ok”, a mai declarat Elena recent, tot la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter