Elena Gheorghe: „Am fost impresionată de serviciile din Turcia”

De Madalina Racorean, pe Ultimul update Marți, 07 decembrie 2021, 11:41

Şi-ar dori foarte mult să ajungă în Jamaica sau Costa Rica, tocmai de aceea pentru următorii ani acestea sunt destinaţiile vizate.
Anul acesta a cunoscut Turcia, în luna de miere şi crede că turcii oferă servicii de top în turism. La fel şi localnicii din Republica Dominicană, ţară pe care o consideră minunată datorită peisajelor exotice, dar şi a mâncării tradiţionale. Vorbim cu Elena Gheorghe despre vacanţe consumate, dar şi despre destinaţii la care visează alături de soţul său..

Care este locul de vacanţă preferat?

Republica Dominicană este una dintre destinaţiile mele preferate, poate şi pentru că îmi place la nebunie clima caldă! Este un loc minunat, cu o vegetaţie luxuriantă şi peisaje care îţi taie răsuflarea. Aici am făcut pentru prima oară zipline, o călătorie cu tiroliana prin copaci. Este o senzaţie super-interesantă şi o recomand tuturor! În vacanţa petrecută acolo am făcut şi scufundări, iar lumea subacvatică era pur şi simplu fascinantă. Am văzut aici pisici de mare, zeci de specii de peşti coloraţi… Sincer, m-am simţit ca într-un desen animat. Tot acolo am înotat cu delfinii, o experienţă pe care nu o voi uita niciodată pentru că e de-a dreptul minunată. Am mâncat numai bunătăţi, de la fructe exotice la felurite meniuri din mâncarea tradiţională.

Ce ţi-a plăcut cel mai mult în Turcia şi de ce ai ales să mergi în luna de miere aici?

Ne-am dorit foarte mult să ne relaxăm şi de aceea am ales Turcia. Apa este foarte curată, plajele arată foarte bine, am putut face scufundări şi parasailing şi, în plus, era o destinaţie nu foarte îndepărtată.

Ne poţi povesti o întâmplare interesantă din luna de miere, ceva extravagant, special…

Am petrecut o zi întreagă în larg. Am plecat de dimineaţă şi ne-am întors seara târziu. Ambarcaţiunea era dotată cu de toate: te puteai relaxa la un masaj, toate produsele erau de origine marină, exista şi o sală de sport în aer liber, se serveau tot felul de preparate din fructe de mare şi se făceau şi concursuri.. Am participat şi eu la două dintre ele. Prima, o competiţie de scutere care avea loc numai între doamne şi domnişoare şi alta în care trebuia să rezist cât mai mult prinsă de un colac, tras de o şalupă, care mergea foarte repede. A fost  distractiv şi aş vrea să mai trăiesc astfel de senzaţii!

Cum sunt oamenii în Turcia? Ţi-ai făcut prieteni?

Mi-au plăcut oamenii de aici foarte mult. Oferă multă ospitalitate şi peste toate m-au impresionat serviciile. Oferă tot ceea ce trebuie să ofere unui turist. Prietenui nu am reuşit să îmi fac…

Cum e mâncarea în Turcia? Ce ai mâncat bun acolo?

Îmi place la nebunie mâncarea turcească este una dintre preferatele mele. Pita, un fel de focaccia cu carne de vită şi cu foarte multe legume este de-a dreptul delicioasă. Ayranul la ei parcă are alt gust decât la noi şi îmi place să îl savurez acolo. Tocmai de aceea am să mă întorc în această ţară.

Care sunt cele mai frumoase locuri pe care le-ai vizitat alături de soţul tău în Turcia?

Ne-a plăcut în mod special Marmaris, dar Turcia este în general o ţară foarte ofertantă din punct de vedere turistic, aşadar ne-a plăcut până la urmă totul…
Elena Gheorghe îşi continuă destăinuirile pe tvtravel.ro.

Dacă te atrage această țară poți vedea o serie de curiozități despre Turcia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter