Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit. Cei doi au o fetiță împreună

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 02 octombrie 2019, 16:17
Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit după o relație care a durat aproape doi ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Anastasia, care va rămâne în grija mamei sale.

După ce Elena Băsescu a venit fără partenerul său de viață la botezul fiicei Elenei Udrea, zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit au început să apară. Conform wowbizz.ro, separarea celor doi s-a produs în urmă cu o lună, însă au evitat să transforme despărțirea într-o paradă și au păstrat discreția. Deocamdată nu se știe care este motivul care a condus la ruptura relației dintre Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, alias Tomată, partenerul său cu 12 ani mai tânăr. Ultima fotografie în care cei doi apar împreună a fost publicată de Elena Băsescu pe Instagram în luna iunie a acestui an.

Elena Băsescu, în vârstă de 39 de ani, a mai fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, alias Syda, de care a divorțat în anul 2016. Din mariajul cu acesta, fiica fostului președinte al României mai are doi copii,  o fetiță pe nume Sofia Anais, în vârstă de 6 ani, și un băiețel, Traian Jr, în vârstă de 4 ani.

Vezi mai multe imagini cu Elena Băsescu și familia în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter