Editorial: Monica Davidescu, demonstrează că frumuseţea naturală chiar se poartă

De Ileana Voicu Ghinea, pe

În ultima vreme toate mi se trag de la „Dansez pentru tine”! Şi subiectul de astăzi are mare legătură cu acest show, dar şi cu lumea aceasta mondenă în general. Am urmărit ca tot omul ediţia de vineri.
În afara faptului că mi s-a părut slăbuţă faţă de cele de până acum, am mai descoperit un lucru. Cât poate fi de frumoasă o femeie naturală! Aici, în cauză, vorbesc despre Monica Davidescu. O femeie trecută de 40 de ani care acum doi ani de zile a adus pe lume un copil. Pe lângă faptul că are o prezenţă scenică impecabilă, lucru ce poate fi atribuit categoric experienţei din teatru, Monica Davidescu arată excepţional. Nu are silicoane, nu are botox, nu are gene false şi nici meşe inestetice, Monica Davidescu are doar 40 de ani şi un copil.

Rochia îi cădea natural pe lângă corp, iar chipul transmitea perfect emoţia momentului artistic. Monica Davidescu transmite, ceea ce nu se poate spune despre mai tinerele ei colege care, din cauza numeroaselor vizite la saloanele de chirurgie estetică, transformă un zâmbet într-o grimasă.

Pentru soţia lui Aurelian Temişan frumuseţea nu este un deziderat. Frumuseţea este sau nu este şi atât. „Nu eu sunt tiparul pentru frumuseţe. Nu m-am considerat aşa niciodată. Sunt o femeie cu părţi bune şi mai puţin bune. Am avut întotdeauna acel ceva din interior care s-a reflectat şi în exterior, dar nu am conştientizat în mine vreun gen de frumuseţe, niciun model. Cred în citatul următor: frumuseţea stă în ochii celor privitori, nu în cei ce se oglindesc. De aceea, aspectul fizic nu m-a încurcat, nici nu m-a descurcat, dar nici m-a ajutat de multe ori când era vorba de o anumită tipologie urmărită de către cei care au realizat spectacolele în care am jucat sau în care joc”, declara Monica Davidescu într-un interviu pentru Adevărul.ro.

„Sunt cum sunt de la natură. Şi mai dau puţină atenţie elementelor ajutătoare pentru a mă menţine în formă. Merg la salon pentru „amănuntele” care fac o femeie să se simtă bine, adică sală pentru exerciţii fizice, saună, manichiură, pedichiură, vopsit sau coafat, masaj, din când în când, şi pentru asta apelez în ultima vreme la o maseuză sportivă care mă ajută să-mi întreţin elasticitatea musculară şi articulară. Sunt lacto-vegetariană, şi asta ajută la menţinerea unui echilibru în alimentaţie, putând evita excesele. Nu beau alcool decât la ocazii aniversare, pentru un toast. Nu am un truc anume care să mă facă să fiu aşa cum sunt. Ba, pot spune că vârsta mea apare aşa cum trebuie pe chipul meu, şi în ridurile care au început să se instaleze odată cu trecerea timpului”, a mai precizat actriţa pentru Tango.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter