Duel la Dansez pentru tine: Pavel Stratan şi Andreea Preda versus Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Editia din aceasta seara a emisiunii „Dansez pentru tine” va gazdui, asa cum ne-a obisnuit de la prima editie, un duel incitant si plin de emotie. Perechile care se vor duela în ringul visurilor sunt Pavel Stratan (înlocuit de Marian Dragulescu din cauza unei accidentări urâte) şi Andreea Preda, de o parte, Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea, de partea cealaltă.
Mai sunt câteva ore în care telespectatorii pot salva favoritii trimitând SMS la 1322 cu textul “Bianca”, daca vor ca Bianca si Carol sa mearga mai departe, sau “Pavel”, daca vor sa salveze din nou echipa formata din Andreea Preda, Marian Dragulescu si Pavel Stratan.

De asemenea, telespectatorii mai pot vota sunând la 0900.760.402 pentru Bianca şi Carol, sau la 0900.760.405 pentru Pavel şi Andreea. Numerele de telefon sunt apelabile doar din retelele Romtelecom şi Alonia.

Ambele poveşti sunt impresionante, ambele perechi luptă până în pânzele albe să-şi îndeplinească visul, din pacate, însă, numai unul va fi visul câştigator.

Bianca Drăguşanu şi Vasile Soldea

Bianca lupta în această toamnă alături de Vasile Soldea, un tânăr din Oradea care dansează pentru mama lui, Olga. Femeia a dus de când se ştie o viaţă chinuită. După ce a crescut în casă cu un tată violent şi alcoolic, mama lui s-a trezit prinsă într-o căsnicie dureroasă.

Duel la Dansez pentru tine: Pavel Stratan şi Andreea Preda versus Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea

Pâna să-l aiba pe Vasile, femeia a pierdut numeroase sarcini şi poate şi acest lucru a determinat-o să lupte cu îndârjire pentru custodia micuţului. Ghinioanele nu s-au oprit însă aici pentru cei doi: când erau pe punctul de a-şi regăsi echilibrul după divorţul solicitant, Olga s-a îmbolnăvit şi nu a mai putut să lucreze. Şansa părea să-i surâdă atunci când un bărbat din Germania i-a propus un trai decent peste hotare, dar mama lui Vasile a ajuns, de fapt, să fie folosită drept paravan în casa în care bărbatul locuieşte alături de iubitul lui.

Ca si când asta nu ar fi destul de dureros, Olga a devenit în timp un fel de servitoare a lor. Vasile spera ca visul lui de a-şi aduce mama înapoi acasă si de a-i oferi o viaţă decentă, pe care o merită din plin, se va adeveri la „Dansez pentru tine„. Bianca Drăguşanu este partenera lui, iar cel care le va ghida paşii şi le va crea coregrafiile este Daniel Dobre.

„Nu îmi este teamă, e posibil orice. Cum e posibil sa învăţ să dansez, aşa e posibil să ramânem sau să plecam”, a spus Bianca Drăguşanu pentru emisiunea „Poveştiri de noapte”, referitor la duelul din această seară.

Pavel Stratan şi Andreea Cristina Preda

Pavel Stratan este partenerul Andreei Cristina Preda, din Bucureşti, o tânăra care vrea să se revanşeze faţă de sora ei. Aceasta şi-a sacrificat copilăria pentru a avea grijă de Cristina. Totul a fost frumos în viaţa fetelor până când tatăl lor a suferit un atac cerebral. Problemele grave de sănătate nu s-au oprit aici, urmând un al doilea şi un al treilea atac cerebral. Doborâtă de atâtea încercări, mama tinerelor şi-a pierdut viaţa. Aflate la o vârstă fragedă, cele doua surori au rămas nu doar fără fiinţa cea mai dragă de pe lume, ci şi cu responsabilitatea uriaşă faţă de tatăl lor, care trebuia îngrijit.

Duel la Dansez pentru tine: Pavel Stratan şi Andreea Preda versus Bianca Drăguşanu şi Carol Soldea

Firesc, au început să aibă probleme la şcoală, iar sora Cristinei a fost nevoită să muncească de mică pentru a putea achita datoriile şi a întreţine familia. După opt ani de chinuri, tatal lor s-a stins, iar Cristina a fost în continuare îngrijită impecabil de sora ei, Alexandra. Ghinionul le-a spulberat echilibrul atunci când firma la care lucra Alexandra a dat faliment. Andreea vrea să o ştie pe sora ei în siguranţă, lipsită de orice griji şi are toată încrederea că alături de coregrafa Căprioara (Georgiana Caita) şi de Pavel îşi va vedea visul împlinit la Dansez pentru tine.

„Doctorul mi-a interzis categoric să mai particip”, a declarat Pavel Stratan. „În ajutor îmi sare chiar Marian Drăgulescu. Am vorbit cu el, şi răspunsul lui este unul pozitiv”, a adăugat interpretul. La rândul său, Marian Drăgulescu a spus că se simte onorat de decizia lui Pavel Stratan. „Îi doresc însănătoşire grabnică şi vreau să ştiţi că voi trata aceasta misiune cu seriozitate maximă, asa cum am făcut şi în cazul Adrianei”, a declarat acesta, privind cu încredere către duelul din această seară de la Dansez pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter