Donald Trump răspunde la jignirile lui Robert de Niro: „Trezește-te, amețitule!”

De Oana Dinu, pe
Donald Trump răspunde la jignirile lui Robert de Niro: "Trezește-te, amețitule!" a scris președintele american pe o rețea de socializare. Acesta a pus la îndoială și inteligența actorului.

Donald Trump a răspuns la jignirile pe care Robert de Niro i le-a adus în cadrul Galei Premiilor Tony. Invitat să țină un discurs de prezentare înainte ca muzicianului Bruce Springsteen să primească un trofeu onorific, actorul a încheiat monologul printr-o serie de înjurături la adresa președintelui SUA, în aplauzele publicului.

Prezent la Toronto pentru inaugurarea restaurantului său, De Niro nu a ratat ocazia de a-și manifesta încă o dată nemulțumirea față de Trump. Acesta a și-a cerut scuze în fața publicului pentru „comportamentul idiot” al președintelui la cel de-al 44-lea Summit G7, desfăşurat în Quebec, Canada.

“”Vreau doar să îmi cer scuze pentru comportamentul idiot al preşedintelui meu. Este o ruşine. Îi cer scuze lui Justin Trudeau şi celorlalţi lideri ai G7”, a declarat actorul, susținut cu aplauze, scrie news.ro.

Donald Trump și-a exprimat părerea legată de atacurile verbale ale actorului pe Twitter. Președintele american a publicat două mesaje în care se apară și pune la îndoială inteligența lui De Niro: „Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi. L-am urmărit noaptea trecută şi cred cu adevărat că era bătut în cap. Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră.”

Trump și-a încheiat mesajul cu un îndemn la adresa lui Robert de Niro: „Trezeşte-te, ameţitule!” i-a scris președintele SUA.

Citește și:

Beyonce și Jay-Z, pictorial sexy pentru promovarea turneului lor

Copiii lui Beckham sunt fanii Simonei Halep

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter