Adelina Pestrițu, replică dură la acuzațiile Iuliei Albu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 22 ianuarie 2021, 15:06

În cadrul emisiunii La Măruță, Adelina Pestrițu a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu într-un singur cuvânt. Fosta prezentatoare TV a spus că Iulia poate fi uneori „răutăcioasă”. În plus, înainte de a o descrie, Adelina a imitat o găină.

Adelina Pestrițu, replică dură la acuzațiile Iuliei Albu

Înaintea acestui comentariu, Iulia a acuzat-o pe Adelina că își editează fotografiile din online ca să-i pară picioarele mai lungi. După acea apariție a Adelinei, deranjată, Iulia i-a adresat mai multe mesaje pe pagina de Instagram. La acestea, Adelina a răspuns:

„Doamna care plimbă găina prin platourile televiziunilor s-a simțit nițel deranjată de faptul că am „îndrăznit” să o caracterizez ca fiind răutăcioasă și totodată de consultanța oferită în mod absolut gratuit vis a vis de trucurile pe care să le folosească atunci când face poze.

Pentru că așa fac influencerii pe care tu îi detești. Că doar nu toate tragem de picioare în Photoshop așa cum crede ea. Asta după mulți ani în care am ales să-i ignor comentariile pentru care e și plătită să le facă în mod constant.

Nu pentru că am avut un motiv anume, ci pentru că i-am înțeles rolul și susțin femeile independente. Ea nu e una, dar se vrea! Iulicuța mă bucur foarte mult că ți-ai găsit să faci bani din răutăți.

Fiecare face ce poate și trebuie să trăiești și tu din ceva până la urmă, iar când nu ești capabil să îți câștigi existența din ceva valoros și civilizat, critici ce fac alții. Eu știu mai bine cum stă treaba cu obsesiile tale, că doar am fost colege și mai știu și cât te deranjau fetele de succes din România pe care ulterior le luai la tocat în emisiunea pe care o moderam.

Erai fiartă să vezi reacțiile lor, ca să te simți băgată în seamă puțin. Cei 1000 RON/emisiune te motivau cumplit. Și apropo de asta, mai știu și cât îți doreai scaunul meu de atunci, păcat că șefii nu te-au luat în seamă când l-ai cerut cu cerul și pământul”.

Restul mesajului îl găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Citește și:

Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter