Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 ianuarie 2021, 10:13

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019, iar în prezent luptă în instanță pentru custodia fiilor lor. Gabriel și Nicolas locuiesc în prezent alături de artistă și de bunica lor, mama Claudiei, în Agigea.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună la munte

Recent, fiul cel mic al fostului cuplu a împlinit 4 ani. Cu ocazia aniversării, Claudia și Gabi au petrecut mai mult timp împreună. În plus, fosta pereche se află în prezent la munte, la Predeal.

Atât Claudia, cât și Gabi au publicat imagini cu fiul lor cel mic, Nicolas. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Joi, 21 ianuarie, Gabi și Claudia s-au prezentat în fața judecătorilor. După încheierea audierilor, Gabi Bădălău a declarat: „Nu s-a decis nimic, s-a amânat. Voia să facă circ [Claudia]. Au fost audiați doar martorii din partea ei. O să mă aduc la Agigea mâine, la ziua copilului, e dreptul meu câștigat în instanță”.

„Au vorbit avocatul și martora mea. La mine au fost doi martori, nu mai am alții. E departe să se termine acest proces. Andreea [Bănică] a fost martora mea și ea știe ce am trăit. Mi-a fost emoțional greu.

De atâta suferință, umilință, aveam cu 10 kg minus. Martora lui, menajera, iar nu s-a prezentat pentru că este carantinată. El stă cu ea. Acum stau cu teamă că Gabi vine la ziua copilului. Stau cu teamă să nu luăm vreun virus”, a răspuns Claudia acuzațiilor, potrivit Antena Stars.

În această fază a procesului au fost audiați martorii. Unul dintre martorii Claudiei este artista Andreea Bănică, cea care a luat-o de acasă după ce Gabi Bădălău a dat-o afară.

Andreea Bănică: „Eu am luat-o de acasă atunci când a fost dată afară”

„O cunosc de o viață pe Claudia. Eu am luat-o de acasă atunci când a fost dată afară. Mi-ar fi plăcut să fiu lăsată să vorbesc mai mult în sala de judecată. Susțin toate mamele din lumea asta. Țin mult la acești copii, de aceea am venit azi aici.

Știu ce înseamnă să nu ai copiii lângă tine, sunt mamă. Când am luat-o de acolo era în ultimul hal, foarte slăbită, plângea în hohote! Nu sunt o persoană mincinoasă, sunt un om onest, corect.

Am fost întrebată doar ce s-a întâmplat în ziua în care a fost dată afară din casă. Exact așa mi-a zis: «Blondo, m-a dat afară din casă!». M-am dus acolo și am luat-o. Ea suferea de un an de zile, a vrut să ascundă prietenilor ei. Ea nu a vrut să facă circ. Mă bucur că am putut s-o ajut”, a declarat Andreea Bănică, conform Antena Stars.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Ce îi cere Claudia Pătrășcanu lui Gabi Bădălău în urma divorțului?

Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter