Iulia Albu i-a dat replica Adelinei Pestrițu în direct „La Măruță”

De Unica.ro, pe

Adelina Pestrițu (33 de ani) a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță. Acolo, Cătălin a provocat-o să descrie câteva persoane într-un singur cuvânt.

Le-a numit pe Antonia superbă, pe Cristina Ich carismatică și pe Valentina Pelinel șarmantă printre mulți alții, iar către final a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu (39 de ani).

De-a lungul timpului, fashion editorul a criticat aparițiile vestimentare ale Adelinei și fotografiile pe care le publică în mediul online. În cele din urmă, despre Iulia Albu, deși a spus că este frumoasă, Adelina a menționat că poate fi „uneori răutăcioasă”.

Iulia Albu i-a dat replica Adelinei Pestrițu în direct „La Măruță”

În plus, inițial, Adelina a imitat o găină înainte de a da răspunsul final. Ulterior, Iulia a făcut mai multe postări pe Instagram, iar la ele Adelina a răspuns. La ultimele mesaje ale Adelinei, Iulia a răspuns în timpul rubricii sale din cadrul emisiunii La Măruță:

„Eu sunt plătită ca să analizez, în baza competențelor mele profesionale, ținute și imagini. Toți suntem supuși greșelii, dar doar cei inteligenți dintre noi își pot asuma o critică.

Adelina, noi două nu ne-am făcut niciodată confidențe, neavând neapărat mare lucru în comun. Sunt scaune pe care nu am vrut niciodată să stau și mai ales pe care nu a trebuit să stau pentru a mă putea privi în oglindă a doua zi.

Da, Adelina, este o rușine să fii frustrat și ipocrit și da, femeile deștepte și evoluate chiar se susțin între ele. Tu nu ai căderea, însă, să ții discursuri feministe. Eu nu am nevoie să-mi fabric trecutul pentru că nu am nimic de îngropat. Nu-mi amintesc să te fi sunat să-ți ceri bani împrumut”.

Iulia Albu: „Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine”

„Mi se pare josnic să ataci pe cineva în acest mod. Nu poți să ții discursuri feministe atâta timp cât susții că o femeie ar trebui să se potolească atunci când este abuzată sau insinuezi că ai fost de față atunci când o femeie a fost abuzată și nu ai făcut nimic în acest sens.

Dar te bați în continuare cu pumnul în piept că nu susții violența. Da, Adelina, să fii frustrată și ipocrită chiar este o rușine. Ar fi trist, totuși, dacă după 10 ani de când fac acest tip de rubrici nu s-ar fi înțeles că rochiile de seară nu se poartă cu ceas, asta ai vrut să spui, nu?

Eu, Adelina, nu voi face presupuneri legate de modul în care tu îți câștigi sau ți-ai câștigat banii. Ai făcut-o chiar tu singură de-a lungul timpului prin propriile declarații. Te asigur că nimeni nu-mi va pune sau lua bani sub contractul pe care l-am negociat.

Eu nu-mi doresc nicio controversă cu tine. Iar tu, din nou, nu ai căderea să te incluzi în categoria „noi influencerii”. Pentru fiecare fată pe care tu ai învățat-o că este nevoie să devină complet altcineva pentru a se putea privi în oglindă, există trei fete pe care eu le-am învățat să își asume cine sunt și să se iubească așa cum sunt ele”, a încheiat.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum a fost cerută Giulia Anghelescu în căsătorie? Soțul spune că nu ar mai repeta experiența

Brigitte și Florin Pastramă, infectați cu noul coronavirus: „Am chemat salvarea”

Ce părere are Adelina Pestrițu despre Ștefania, logodnica lui Speak

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter