Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie. Actrița a spus „DA!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 iunie 2020, 13:46
Doinița Oancea trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste cinci ani de zile cu un bărbat care, însă, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, nefăcând parte din lumea celebrităților.

Doinița Oancea a recunoscut abia în urmă cu doi ani relația sa, atunci prezentându-l tuturor pe iubitul său, Adi. Cu toate că cei doi se înțeleg perfect și locuiesc împreună, frumoasa actriță din telenovelele Fructul oprit și Sacrificiul recunoaște că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie. Evenimentul s-a petrecut chiar de ziua Doiniței, la Roma, iar acum a făcut marea dezvăluire:

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani, am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă”, – a declarat Doinița Oancea la „Vorbește lumea”.

Citește și – Adelina Pestrițu, cum nu ai mai văzut-o. Vedeta, goală pe internet

Dpinița Oancea a avut o relație de câțiva ani de zile cu Ionuț Ghenu, impresarul Lorei, cel care, între timp, i-a devenit și partener de viață.

Citește și – Ce a învățat Iulia Vântur de la iubitul său, Salman Khan

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter