Kim Kardashian și Kanye West, gata de divorț: „Se simte extrem de rănită de Kanye”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 14:19

Kim Kardashian West și Kanye West au avut parte de o reuniune extrem de emoționantă în miezul unei perioade extrem de haotice pentru cei doi.

Mai multe fotografii de la Daily Mail îi înfățișează pe cei doi având o conversație internsă în momentul revederii după mai multe săptămâni în care au stat separați.

O sursă a declarat pentru People că Kim Kardashian a plând în mod isteric cu prilejul revederii: „Este foarte emotivă în legătură cu orice și totodată obosită. Se simte foarte rănită de Kanye. Ea a încercat de mai multe ori să vorbească cu el și el a ignorat-o. E pur și simplu o situație foarte proastă. Ea a decis să ia un avion până în Cody, pentru a vorbi cu el personal. Nu vrea să mai fie ignorată.”

Citește și: Kim Kardashian face apel la „compasiunea şi empatia” publicului pentru soțul ei, Kanye West

Recent, rapper-ul Kanye West a făcut mai multe declarații șocante, cum ar fi că a luat în considerare să divorțeze de soția lui de mai mulți ani și că în anul 2012, când aceasta a rămas însărcinată cu fiica lor, North, ea a vrut să facă un avort. Kim ar fi fost extrem de supărată după ce Kanye a dezvăluit detalii atât de intime despre ei, potrivit unei surse. Aceeași sursă a subliniat însă că rapper-ul s-a simțit foarte prost după.

„Au fost suficiente discuții, atât în ultimele câteva zile cât și în săptămânile de dinainte, prin care s-a stabilit că ambele părți simt că s-a terminat căsnicia”, a mai zis sursa cu pricina, în urmă cu o săptămână.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter