Din ce motive se ceartă Tudor Ionescu și soția lui Anamaria

De Unica.ro, pe

Tudor Ionescu (40 de ani), solistul Fly Project, formează de mai bine de 15 ani un cuplu cu Anamaria Stancu (35 de ani), fostă prezentatoare Antena 1, devenită organizator de evenimente. Perechea are împreună o fiică, Ilinca, în vârstă de 3 ani.

Din ce motive se ceartă Tudor Ionescu și soția lui Anamaria?

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Tudor și Ana au vorbit deschis despre cum a fost acest an pentru ei. „Pentru mine a fost un an bun. Financiar, prost, ca pentru toată lumea.

A fost un an în care am învățat chestii noi. (…) M-am prins de lucruri noi. Să știu să pot să refuz. (…) Am schimbat multe lucruri din viața noastră”, a spus Tudor.

„Am stat mult, mult mai mult timp împreună. Câteodată a fost bine, câteodată mno, ca la toată lumea. (…) Cel mai tare lucru de anul acesta este că încă suntem împreună”, a completat Ana glumind.

Întrebați de gazde din ce motive se ceartă, Tudor a completat: „Din mizerii ne luăm”. Apoi Ana a menționat o discuție avută chiar înainte ca ea și artistul să ajungă în platoul emisiunii TV.

„Ilinca este în perioada aceea din viața ei în care nu suportă să meargă cu noi peste tot. Azi a făcut o criză de plâns. Nu apucaserăm să ne pregătim în totalitate. A fost un haos total”, a spus.

Apoi, Anei i-au căzut cheile, moment în care s-a enervant foarte tare, ceea ce l-a enervat ulterior pe Tudor. „Putea să mă ajute!”, a spus Ana, după ce Tudor a spus „Se certa cu niște chei!”.

Cum s-au cunoscut Tudor și Ana?

„Eu am dansat în trupa lor vreo doi ani”, a povestit Ana în trecut, pentru OK! Magazine. „Și de-acolo s-a născut dragostea noastră.” „Lucrăm într-un business artistic care nu e o corporație, înainte de orice trebuie să fim prieteni.

Pentru că fără prietenie nu legi nimic. Oamenii care lucrează într-un studio, de exemplu, trebuie să se înțeleagă din priviri.

Dar, pe lângă chestia asta, există clar o barieră între viața profesională și cea personală pe care am depășit-o cu Ana”, a spus și Tudor, pentru aceeași sursă.

Foto: Instagram

Citește și:

Gina Pistol, acuzată că și-a injectat buzele în timpul sarcinii. Cum a răspuns acuzațiilor?

Cum se pregătește Smiley pentru rolul de tată? „În viața mea apar schimbări”

Cine este noul iubit al Cristinei Cioran? „Ne-am cunoscut la o petrecere”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter