Dima Trofim, în doliu. Sora artistului a murit la 45 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 05 septembrie 2018, 11:02
Dima Trofim este în doliu. Artistul, care în acest moment se află în Madagascar, a primit o veste cumplită după care își va reveni cu greu: sora sa a murit.

Dima Trofim participă la emisiunea Ultimul Trib, iar în momentul în care a primit cumplita veste, artistul se afla în Madagascar, acolo unde se filmează show-ul TV, informează Spynews. Sora lui Dima Trofim a murit la 45 de ani, după ce, ani de zile, s-a luptat să învingă necruțătorul cancer: „Mi s-a părut o provocare și acum chiar număr zilele până ajungem în Madagascar! Nu lucrez la strategii, sunt ferm convins că dacă o să ajungem în pustiu o să ne gândim foarte bine la acest lucru și o să ne adaptăm rapid ca să ajungem acolo unde trebuie. Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă„ – , – spunea Dima Trofim în urmă cu ceva timp despre provocarea Ultimul Trib.

Dima Trofim în vârstă de 29 de ani a devenit cunoscut publicului odată cu rolul avut în serialul Pariu cu viața difuzat de Pro Tv.

Citește și – Cum arată astăzi Raluca Blejușcă (ex-Angel). Se pregătește să-și relanseze cariera muzicală

Citește și – Cătălin Măruță promite să se apuce de sală, dar: “Acum aș mânca o felie de pâine cu untură”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter