Diferență notabilă între Meghan Markle și Kate Middleton. Cum s-au îmbrăcat cele două ducese la un eveniment

De Oana Savin, pe
Meghan Markle și Kate Middleton, împreună cu Prinții Harry și William au participat, duminică, la primul lor eveniment de când ducele de Sussex a afirmat că există tensiuni între el și fratele său. Cele două ducese au stat departe una de cealaltă și chiar și ținutele lor au arătat mari diferențe între ele.

S-a tot zvonit că între cele două cupluri regale există mici diferențe și de aceea au ales să se separe. Presa de peste Ocean a scris deseori despre diferențele mari între Meghan și Kate, diferențe care s-au făcut vizibile și la acest eveniment: Ziua Comemorării.

Dacă în prima parte a zilei, în timpul ceremoniei, ducesele au ales ținute sumbre, de culoare neagră și pălării negre. La piept, amândouă au purtat câte o broșă în formă de mac.

Pe de altă parte, la cina care au urmat ceremoniei, Kate a demonstrat că își cunoaște mai bine rolul de viitoare regină și a optat pentru o rochie simplă, neagră.

Meghan a purtat, de această dată, o rochie neagră, cu un decolteu generos, arătând că încă nu s-a obișnuit cu protocolul regal și că este o fire mai liberă, greu de supus Casei Regale britanice.

Vezi în Galeria FOTO cum s-au îmbrăcat ducesele de Cambridge și Sussex la Ziua Comemorării.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter