Dieta cu care Cristina Șișcanu a slăbit 20 de kilograme

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 10 august 2021, 14:12

Cristina Șișcanu arată din ce în ce mai bine și a reuși să revină la greutatea pe care o avea înainte de a deveni mămică.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit secretul dietei cu care a reușit să scape de cele 20 de kilograme acumulate în timpul sarcinii: “După ce am născut am slăbit primele 16 kilograme, firesc, însă celelalte, până la 25, a trebuit să intru într-un program. M-a ajutat și alăptatul, dar am ținut și o dietă personalizată, cu 5 mese pe zi, făcute în funcție de ceea ce-mi place mie să mănânc, dar așa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, decât o dată la 8-10 zile. Spun de dulce pentru că asta îmi place mie foarte mult și la asta mi-a fost foarte greu să renunț. Am făcut și sport o perioadă, dar de ceva timp n-am mai făcut pentru că m-a solicitat foarte mult Petra”, – a declarat Cristina Șișcanu, potrivit ciao.ro.

Cristina Siscanu - cum a slabit - dieta

Am slăbit în mai multe etape, dar în ultima am ţinut următoarea dietă: dimineaţa am de ales între trei tipuri de mic dejun: mănânc 35 de grame de fulgi de ovăz cu 200 de grame de iaurt sau două ouă fierte cu un avocado, am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. La prânz mănânc grătar cu legume, peşte, iar seara mănânc 135 de grame de paste integrale, brânză rasă care să fie degresată sau o salată cu multe legume”, a declarat vedeta, conform cancan.ro

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani de zile.

Citește și – Oana Zăvoranu critică femeile care alăptează în public. Ce îi răspunde Cristina Șișcanu

Citește și – Cum arată copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter