Diana Munteanu dezvăluie secretul siluetei sale: „Nu am intervenit chirurgical nicăieri”

De Mădălina Manole, pe
Diana Munteanu are 39 de ani și un corp parcă sculptat. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte.

Diana Munteanu recunoaște că stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat contează foarte mult în menținerea unei greutăți corporale ideale, însă, totodată, vedeta are și niște mici trucuri la care apelează cu încredere, niște reguli de la care nu se abate niciodată: „Merg la pilates, la sport. Cu o dietă sănătoasă, cu somn. E stil de viață. Pentru mine nu e o provocare că nu mănânc la fast food. Am mâncat la fast food acum 8 ani. Mănânc întotdeauna foarte sănătos și nu mănânc niciodată târziu. Ultima masă este pe la ora 19. Mă pun în pat la ora 22.30 și nu prind 12 noaptea. Nu pot să renunț la înghețată. Mănânc aproape în fiecare zi înghețată. Ciocolată mai mănânc din când în când dimineața. Cam astea sunt. Lui David îi mai gătesc separat, pentru că el mai are nevoie și de alte lucruri. Mănânc carne, dar destul de puțină. Mănânc foarte mult pește, fructe de mare, carne de curcan. Nu am mai simțit nevoia să mănânc carne de pui. Mai merg la tratamente corporale și pentru față. Sunt tratamente noninvazive și nu am intervenit chirurgical nicăieri. Hidratări, masaje și tot ce este nevoie pentru a te menține cât de cât în formă.” – a dezvăluit Diana Munteanu, pentru VIVA!

Diana Munteanu si fiul sau, David Cristian

Diana Munteanu a fost căsătorită timp de 7 ani cu fotbalistul Claudiu Niculescu, cei doi divorțând în 2014. Împreună au un băiețel, pe David Cristian, în vârstă de 9 ani.

Citește și – Andra i-a scris o scrisoare emoționantă fetiței sale: “Să o citeşti când vei creşte mare”

Citește și – Daniel Osmanovici părăsește televiziunea pentru un nou job

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter