Diana Dumitrescu, declarație de dragoste surprinzătoare: „Te iubesc ca o nebună!”

De Mădălina Manole, pe
Diana Dumitrescu și Alin Boroi se iubesc de aproape patru ani de zile și se pare că cei doi se îndreaptă către altar, cel puțin așa ar trebui după ce, anul trecut, frumoasa actriță a fost cerută în căsătorie.

Faptul că se iubesc, se înțeleg de minune și sunt făcuți unul pentru celălalt, o demonstrează și fotografia pe care Diana a publicat-o de curând pe contul său de Instagram, fotografie în care cei doi abordează în glumă un moment de tandrețe, iar comentariile lor fac deliciul imaginii.

Diana, haioasă din fire, îi face o declarație de dragoste iubitului său: „Te iubesc ca o nebună!” – îi scrie aceasta, iar răspunsul lui Alin nu se lasă mult așteptat. Acesta, pus pe șotii, îi scrie cu umor: „Minți ca o escroacă!”.

Te iubesc ca o nebuna! ❤️

A post shared by Diana Dumitrescu (@dianaidumitrescu) on

Pe Diana Dumitrescu, care va împlini 35 de ani anul acesta, ne-o amintim din telenovela Regina, iar în prezent putem să o admirăm în diferite piese de teatru, chiar pe 17 ianuarie va juca în piesa O noapte furtunoasă. A fost căsătorită cu producătorul TV, Ducu Ion, de care a divorțat în 2013, după şase ani de relaţie şi aproape patru ani de mariaj.

Citește și – Unde și-au petrecut vedetele Crăciunul și ce tradiții au urmat de Sărbători

Citește și – Diana Dumitrescu a făcut senzație într-o rochie purtată de mama sa în urmă cu 30 de ani. 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter