Diana Bulimar a avut probleme la Exatlon: „Nu au vrut să ne dea absolut nimic”

De Oana Savin, pe
Fosta gimnastă Diana Bulimar a încercat să aducă cât mai multe puncte echipei sale cât s-a aflat în Republica Dominicană la concursul Exatlon. Cu toate că nu s-a plâns de nimic, ea povestește că a suferit în zilele delicate ale lunii.

Fetele s-au descurcat greu la Exatlon deoarece erau lipsite de produsele de igienă și de medicamentație în zilele delicate ale lunii.

Deși este învățată să concureze în orice fel de situație, Diana Bulimar a avut de suferit în Republica Dominicană unde i s-au refuzat cele mai elementare lucruri.

Citește și: Declarație emoționantă a lui Vladimir Drăghia pentru mama fetiței sale

„Asta a fost una dintre cele mai mari probleme, faptul că nu aveam ceva dulce și am tot insistat la producție, că suntem și noi la acele zile, avem și noi probleme, dar nu au vrut să ne dea absolut nimic. În afara faptului că ne aduceau cocos, nu aveam altceva, până ne-am scârbit și de cocos și nu mai puteam să mâncăm nici asta. A fost greu”, a declarat Bulimar pentru Libertatea.

„Au fost zile dificile și plus ba venea, ba nu venea (n.r. ciclul menstrual) și trebuia să fim mereu atente. Bine că noi eram în roșu (n.r. culoarea echipamentului) și nu era o problemă”, a mai spus fosta gimnastă.

Acum, ea încearcă să recupereze zilele în care nu a putut să folosească produsele de înfrumusețare și apare la evenimentele mondene pe tocuri.

„E o viață agitată în momentul de față. Îmi place că pot participa la diferite evenimente. Îmi place să merg pe tocuri. Mi-ar plăcea să mă machiez mai mult, să fiu în ton cu moda și, de ce nu, să fac o carieră din asta. Mi-e greu să cred că pot avea un stilist. În primul rând îmi place să fiu eu, îmi place să mă îmbrac ca mine, îmi place să nu-mi spună nimeni cum îmi stă sau nu bine. Consider că dacă mie îmi place cum îmi vine, îmi stă și bine. Îmi place să mă uit la ce e nou, să fiu mondenă și cred că asta mă ajută”, a mai spus Diana.

Citește și: Ce nu știai despre Exatlon România 2018

Dar faptul că nu avea voie să se machieze în timpul competiției a fost de bun augur pentru ea. Bulimar susține că acum poate ieși naturală pe stradă întrucât oamenii au văzut-o deja așa, timp de trei luni.

„Pot să zic că societatea te face să te machiezi tot timpul, să fii tot timpul frumoasă, însă în momentul de față, după cele trei luni la Exatlon, pot să spun că nu mai contează cum ies pe stradă. Știu că sunt eu pentru că lumea m-a văzut așa trei luni. Orice mi-aș pune acum pe față sunt un pic mai bine decât în Dominicană. Îmi place să mă machiez doar pentru că îmi place procesul în sine. Nu pot să zic că-mi place cum arăt și că aș ieși așa în fiecare zi”, a încheiat ea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter