Justin Bieber le-a cerut fanilor să se roage pentru el

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 08 ianuarie 2021, 18:11
După ce a dezvăluit că se luptă cu depresia, Justin bieber le-a cerut fanilor să se roage pentru el întrucât trece printr-o perioadă foarte dificilă.

Artistul a decis să își țină fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața lui, în speranța că povestea sa își va găsi un corespondent în cele ale admiratorilor săi.

Vreau să vă țin la curent în speranța că momentele prin care trec vor rezona cu voi. Mă chinui mult. Mă simt super deconectat și ciudat. Întotdeauna îmi revin așa că nu îmi fac griji. Am vrut să iau legătura cu voi să vă rog să vă rugați pentru mine. Domnul este credincios și rugăciunile noastre chiar funcționează. Vă mulțumesc”.

Se pare că problemele sale sunt cauzate de viața sa personală, cu toate că se declară extrem de fericit alături de soția sa, Hailey Baldwin, cu care s-a însurat în septembrie 2018.

Justin „este foarte fericit că este însurat cu ea, doar că se chinuie cu altceva pe plan mintal. El este înconjurat de oameni care îl ajută și face tratament și crede că se va simți mai bine curând”, a afirmat o sursă citată de revista People.

Cântărețul a vorbit despre problemele sale în cadrul unui interviu acordat revistei Vogue, alături de soția sa. Atunci, Bieber a dezvăluit că a fost dependent de sex și de antidepresive. De asemenea, el a afirmat că a trecut printr-o perioadă de abstinenţă înainte de a ajunge să fie într-o relaţie cu Baldwin şi că, astfel, „s-a apropiat mai mult de Dumnezeu”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter