O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a fost răpusă de COVID-19 la 30 de ani

De Unica.ro, pe

Steph Gómez, o fostă concurentă de la Exatlon Mexic, a încetat din viață la începutul lunii iunie, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Femeia, în vârstă de 30 de ani, originară din Tapachula, Chipas, era internată cu COVID-19 într-un spital din Puebla, potrivit presei internaționale.

Steph a participat la show-ul competitiv în anul 2019, făcând parte din echipa Războinicilor.

O fostă concurentă de la Exatlon Mexic a fost răpusă de COVID-19 la 30 de ani

Din nefericire, starea de sănătate a fostei Războinice s-a agravat rapid și medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Steph Gómez era practicantă de jiu-jitsu, iar colegii de echipă de la Exatlon o numeau „Torța umană”.  Tânăra a rezistat în competiție 14 săptămâni, fiid apoi nevoită să plece acasă din cauza unor probleme medicale.

Citeşte şi: Vladimir Drăghia, despre motivul pentru care a donat toți banii câștigați la Exatlon copiilor bolnavi de cancer

Cu doar câteva zile înainte de deces, fratele Războiniciei a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunța că sora lui se luptă pentru viața sa: „Începând de astăzi, miercuri, 26 mai, la ora 19:55, Steph se luptă pentru viața ei într-o stare gravă și delicată.”

După anunțul decesului, reprezentanții Exatlon Mexic au transmis un mesaj de adio în mediul online:
„Astăzi ne luăm rămas bun de la o femeie, atletă și prietenă grozavă. Vă vom duce întotdeauna într-un loc foarte special. Vă mulțumim Steph pentru că faceți parte din familia noastră. Iubita noastră Torță Umană zboară sus!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter