Cum arată Mellina din „Survivor” acum: nimeni nu a mai recunoscut-o

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 iulie 2021, 18:06
Deși a trecut ceva timp de când Mellina a părăsit competiția „Survivor”, lumea nu a uitat-o pe concurenta din echipa războinicilor.

Mellina a făcut parte din echipa războinicilor, fiind considerată una dintre cele mai perseverente și muncitoare concurente. Însă întoarcerea în România a venit cu mai multe transformări fizice pentru tânără, transformări care i-au surprins pe fani.

Dacă înainte Mellina cucerea prin silueta ei suplă, obținută după efortul depus în „Survivor”, acum oamenii nu au putut să observe formele rotunde cu care s-a lăudat ea pe Instagram. Ea pare că a mai luat puțin în greutate și că a trecut pe la medicul estetician, conform urmăritorilor ei.

Printre remarcile acestora din numără s-au numărat și: „După Survivor te-ai făcut frumoasă… sâni, buze, fund…”, „Cu banii de la Survivor s-a tunat”, „Să înțelegem că ți-ai pus sâni sau e poza modificată?”, potrivit redactia.ro.

Citește și: Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Citește și: Adelina Pestrițu este însărcinată? Ce a scris în mediul online

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se căsătoresc? „Probabil voi avea trei rochii”

Citește și: Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

După competiție, Mellina a rememorat cele mai dragi amintiri din Republica Dominicană și a recunoscut că persoana cu care încă a rămas apropiată este Maria.

„Mama Juana, așa se numește piesa, este o băutură specifică din Republica Dominicană”, a spus ea. „Eu, la filmări, am adus și două sticle de Mama Juana, pe care mi le luasem din Republica Domincană. După primele cadre, nu mai era Mama Juana, nici n-am apucat să gust și eu, colegii mei de la Războinici au băut ambele sticle. Ne-am distrat foarte tare la clip. Când eram în competiție, mă duceam departe, unde nu erau camere de filmat, mă dezbrăcam și înotam în mare. A fost cel mai eliberator lucru pe care l-am făcut până acum, în viața mea: eu cu mine, natura și atât. Și acolo stăteam cu orele și simțeam nevoia să compun. Făceam două versuri și apoi le rețineam, pentru că nu aveam unde să le scriu. […] Am rămas foarte apropiată cu Maria, cu Musty, cu Vera și cu Sindy. Dar îmi sunt dragi cu toții”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter