Larisa Iordache și Diana Bulimar, primele declații după eliminarea de la America Express 2023: „A fost o adevărată aventură”

De Oana Dinu, pe

Larisa Iordache și Diana Bulimar au format prima echipă care a fost eliminată de la America Express 2023. Cele două campioane olimpice la gimnastică au vorbit pe rețelele de socializare despre această experiență.

Larisa Iordache și Diana Bulimar au pierdut cursa pentru ultima șansă care s-a desfășurat în Ciudad de Mexico. Au fost primele concurente eliminate de la America Express 2023. Deși s-au clasat pe locul 3 în ziua anterioară, fetele au fost trimise în cursă de voturile colegilor lor.

Cele două s-au luptat să rămână în competiție cu echipele formate din Dinu și Jean Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla. Din păcate, au ajuns ultimele la Irina Fodor. Vulturul din cutie a fost roșu, iar cele două sportive au fost nevoite să părăsească show-ul.

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril, noi neînțelegeri la America Express: „Se uită foarte senină la tine, dar parcă îți rupe capul din priviri”

Larisa Iordache și Diana Bulimar, primele declarații după eliminarea de la America Express 2023

Chiar dacă au părăsit competiția mai repede decât și-ar fi dorit, gimnastele au mărturisit pe rețelele de socializare că a fost o experiență de neuitat.

„A fost… o adevărată aventură! Lucruri pe care nu le poți simti si înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite. Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi! Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor ne-au susținut, v-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici. Mi-aș fi dorit să vedeți mai mult din parcursul nostru”, a mărturisit Diana Bulimar pe contul ei de Instagram.

Citește și: Nelu Cortea, lovit de un taur la America Express: „Am țipat ca o prințesă la ananghie” / VIDEO

„Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că pot face față și acelor lucruri cărora nu credeam că pot să mă descurc o secundă. Cam atât de aici din @americaexpressromania pentru noi, daaaar rămânem alături de concurenții ce au rămas în acest show plin de surprize!!!”, a transmis și Larisa Iordache.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter