Dezvăluiri din culisele emisiunii „La Măruță”. O fostă angajată rupe tăcerea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 17:36
Emisiunea “La Măruță” împlinește 12 ani de la debut, ocazie cu care o fostă angajată face dezvăluiri din culise. 

Toată lumea se întreabă cum este Cătălin Măruță în spatele camerelor de filmat. Ei bine, o fostă colegă de-a sa a decis că este momentul să dea cortina la o parte și să-l prezinte pe Măruță exact așa cum a avut ocazia ea să-l cunoască în cei 11 ani cât a lucrat alături cu el: “Am lucrat 11 ani în echipa lui Cătălin Măruţă – am fost documentarist, reporter, scenarist şi, la final, producător de conţinut. Aşa că, da, pot să răspund la: “Deci, cum e La Măruţă? Şi cum e, de fapt, omul Cătălin Măruţă?” Recunosc că mai ales la ultima întrebare am impulsul să spun râzând: “Păi OM, cum sa fie?” – așa își începe fosta sa colegă (foto mai jos) mărturisirea emoționantă.

Dezvăluiri din culisele emisiunii "La Măruță". O fostă angajată rupe tăcerea

“Aşa cum l-am cunoscut eu, lucrând cot la cot atâta vreme, Măruţă e mai OM ca mulţi alţii. Cu plusuri şi cu minusuri, cu vulnerabilităţi şi cu pitici personali, dar atât de autentic şi de uman, încât descrierea OM nu e, din punctul meu de vedere, exagerată. Dacă ar trebui să îi evidenţiez trei calităţi care ma fac sa scriu OM cu majuscule, ar fi «sufletist, extraordinar de sufletist şi foarte, dar foarte altruist». Am văzut, în 11 ani, o mulţime de oameni ajutaţi de Măruţă în afara camerelor, cu banii lui personali, cu timpul lui personal (mai valoros decât banii, pentru cineva care munceşte aşa mult). (…).

De fapt, aş putea să scriu până mâine poveşti reale care să îi certifice calităţile, dar sunt sigură că mulţi şi-ar da ochii peste cap cu întrebarea “dar defecte nu are Măruţă?” BA DA! Trei expresii relevante? “Încăpăţânat, foarte încăpăţânat şi foarte-foarte încăpăţânat. Exact, pe niveluri, în funcţie de context. Colegii cărora le-a schimbat desfăşurătoarele înainte de direct sau care au negociat cu el pe un subiect o săptămână, ştiu ce vorbesc. Şi el ştie, pentru ca partea bună şi faină e că, după lupte seculare şi încăpăţânate, îşi dă seama şi devine mai deschis.”, – a mai spus fosta sa colegă, conform protv.ro.

Sursă foto: Instagram, protv.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter