Relaţia e în impas. Vezi de ce s-au certat Andreea Mantea şi Ştefan Stan!

De Unica.ro, pe

Ar fi trebuit să se pregătească de nuntă, dar s-au despărţit. La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie, Andreea Mantea a recunoscut că s-a despărţit de logodnicul ei, Ştefan Stan.
Se pare că nu este vorba despre o despărţire propriu-zisă, ci doar despre o pauză pe care a dorit-o Andreea. Ea nu a vrut să vorbească prea mult despre motive, însă a spus că vinovatul ar fi Ştefan, care nu poate rezista în faţa tentaţiilor de pe Facebook.
Inteleg fenomenul fanelor indragostite de imaginea unui cantaret de succes, dar unele dintre ele sunt mai mult decat niste admiratoare. Felul in care se ofera aceste tinere practic pe tava oricui, oricand este injositor, de nedescris. Sunt socata sa descopar cata lipsa de discernamant au, nu se gandesc oare ca pot fi facute de ras la nivel public?! Nu inteleg ce urmaresc aceste fete.  Vor bani? Vor doar sa se laude cu o cucerire de top?„, a declarat Andreea Mantea, citată de Wowbiz.ro

Se pare că decizia a fost luată încă d ela începutul săptămânii. „Ștefan și Andreea nu mai sunt împreună de luni, de când s-au întors în țară. Fuseseră plecați într-un mic concediu. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme și au hotărât că este mai bine să se despartă„, a declarat un prieten de-al artistului pentru libertatea.ro.
Andreea a mai spus, cu sinceritatea care a caracterizat-o întotdeauna, că relaţia se alfă într-un impas şi că trebuie să se gândească bine la următorul pas.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter