Exclusiv! Denise Rifai, planuri de căsătorie: „Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii”

De Unica.ro, pe

Denise Rifai este femeia momentului. Emisiunea ei, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, face furori, iar în luna noiembrie o poți admira pe coperta revistei Unica.

În revista Unica de noiembrie, Denise Rifai ne răspunde la toate curiozitățile pe care le avem despre ea. De la carieră și până la viața amoroasă, frumoasa jurnalistă a fost sinceră de la început până la sfârșit, fără să se sfiască din a răspunde la vreo întrebare.

Un subiect pe care Denise Rifai nu îl abordează des este cel al relațiilor. De data aceasta, a recunoscut însă care sunt speranțele ei pe acest plan. Jurnalista a recunoscut că își dorește un bărbat extrem de inteligent și o familie cu mulți copii.

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie”, a povestit ea. „Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”.

Citește și: A apărut Unica de noiembrie! Denise Rifai, un duo de curaj și sensibilitate, pe copertă

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai a recunoscut care sunt plăcerile ei vinovate

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului

Citește și: EXCLUSIV Care este ritualul zilnic de frumusețe al Dianei Bart

Însă pentru Denise Rifai, prioritatea principală este acum munca ei. „Profesia mea e un mod de viață pentru mine și pot spune că și relaxarea tot de aici îmi vine, din activitatea mea zilnică”, a zis ea. „Nu am ajuns în situația de burnout, pentru că eu mă hrănesc cu munca mea, mă încarcă, îmi dă energie”.

Când vrea să relaxeze, Denise are mai multe hobby-uri: „Dar, în același timp, când acumulez prea multă tensiune, mă relaxez făcând sport sau prin plimbări lungi, ascultând muzică sau pur și simplu dansând prin casă. Mă ajută să mă relaxez întâlnirile cu familia și cu prietenii mei. Mi-am găsit un echilibru și îl păstrez, am grijă de mine, știu cât de important este să nu fac excese în alimentație, să îmi iau acele momentele în care să fiu doar eu cu mine însămi, așa mă pot regenera și pot face față oricărei provocări profesionale”.

Revista Unica de noiembrie se găsește din 22 OCTOMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter