Exclusiv! Denise Rifai a recunoscut care sunt plăcerile ei vinovate

De Unica.ro, pe

Denise Rifai ne încântă săptămânal cu emisiunea ei, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, iar acum o putem admira și pe coperta revistei Unica de noiembrie.

În Unica de noiembrie, Denise vorbește deschis despre carieră, vulnerabilități, viața amoroasă și nu numai. Descoperă interviul integral în revistă.

Când am întrebat-o care este punctul ei cel mai vulnerabil, Denise a răspuns: „Familia este inima mea, dacă ai mei sunt fericiți, mulțumiți, și eu sunt OK, funcționez la parametri normali. Iar când spun familia mea, mă refer și la apropiați, la prietenii mei”.

Ea are însă și plăceri vinovate, ca orice om. A recunoscut că acestea sunt „bijuteriile și parfumurile”. Are însă și alte pasiuni, după cum a recunoscut: „Citesc presa, de pe mobil, laptop, tabletă, ce îmi e la îndemână. După cum vedeți, nimic nu scapă de ochiul meu vigilent. Ascult muzică, beau cafea, îmi dau întâlnire cu prietenii, alerg… Îmi face foarte bine să alerg, mi se limpezesc gândurile, se anulează tensiunea de orice fel… Sportul face parte din viața mea, e o constantă, cred că așa reușesc să îmi păstrez energia intactă”.

Citește și: A apărut Unica de noiembrie! Denise Rifai, un duo de curaj și sensibilitate, pe copertă

Citește și: Cum a ajuns Gina Pistol să prezinte „Asia Express”

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai, cu toate cărțile pe masă în Unica de noiembrie: „Sper ca publicul să perceapă și acea latură sensibilă a mea”

Citește și: Fiica Andreei Marin, Violeta, apariție rară la televizor: „Sunt foarte mândră de mama”

Legat de ce emisiuni preferă să urmărească, Denise a recunoscut că se uită și ea la emisiunea „40 de întrebări”, dar și la altele: „Urmăresc programe de știri, atât cele internaționale, cât și pe cele din România, în permanență, pentru a fi la curent cu toată informația care circulă despre ceea ce se întâmplă în lume, în politicul românesc, pe agenda publică. Asta face parte din jobul meu. Mai urmăresc cu plăcere reportajele de la «Asta-i România!» sau show-ul «Bravo, ai stil!». Sunt și câteva seriale și filme de pe Netflix și de pe HBO care mă țin în fata televizorului”.

Însă Denise nu se uită doar la emisiuni, ea urmărește cu drag și podcasturi: „Recomand cu toată căldură interviurile realizate de Mihai Ghiță la emisiunea «În oglindă», pe canalul de Youtube theXclusive. Nu e un podcast propriu-zis, dar l-aș putea compara cu unul. Mihai Ghiță este un intervievator extraordinar, care reușește să îl facă pe cel din fața lui să se dezvăluie total. Am avut plăcerea și bucuria să fiu invitată la podcastul lui Damian Drăghici. Un interlocutor minunat, plin de căldură. Îl urmăresc cu plăcere și, da, îl recomand”.

Revista Unica de noiembrie se găsește din 22 OCTOMBRIE la punctele stradale de difuzare a presei, în lanțurile Metro și în rețeaua Inmedio.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter