Denisa Tănase ex-Bambi și logodnicul ei, Mircea Brânzei, despre succesul afacerilor lor: „Muncim foarte mult și vrem să ne investim banii responsabil”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 14 septembrie 2022, 01:36

Recent, Denisa Tănase (33 de ani) ex-Bambi și logodnicul ei, Mircea Brânzei, au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai. Potrivit fostei soliste, un studio ca cel cumpărat de ei are prețuri care încep de la 149 de mii de euro.

„Am dat un avans și avem niște rate. Construcția se va termina în aprilie 2021 și vom plăti până în 2022 pentru un proiect, iar pentru celălalt proiect până în 2024”, a declarat Denisa, în emisiunea „La Măruță”. „Am luat 2 camere într-un proiect nou, (…) o insulă artificială construită pe apă, între Palm și Dubai Marina, și un studio chiar pe Palm”, a continuat.

Denisa Tănase ex-Bambi și logodnicul ei, Mircea Brânzei, despre succesul afacerilor lor: „Muncim foarte mult și vrem să ne investim banii responsabil”

„Muncim foarte mult și vrem să ne investim banii într-un mod responsabil. (…) Dorim să-l închiriem, plus că noi mergem des acolo și ne dorim să și stăm”, a completat.

Anul acesta, până acum, Denisa a deschis în toată țara 19 magazine. Până la finalul lui 2020, fosta cântăreață mai are în plan deschiderea a încă 6. „O parte sunt ale noastre, o parte sunt tot ale noastre, dar în regim de franciză. (…) Mai avem de deschis până la 25”, a mai declarat Denisa.

În ciuda restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Denisa și-a dorit să ofere locuri de muncă într-o perioadă în care „majoritatea concediază din păcate”.

„E o poveste în care noi trebuie să ne protejăm părinții și bunicii. (…) E ca într-un război în care noi tinerii trebuie să ieșim pe front și să luptăm pentru economie, pentru tot ce se întâmplă în jurul nostru”, a mai spus solista.

Denisa și Mircea Brânzei formează un cuplu de 3 ani. Perechea s-a logodit în urmă cu doi ani, când a aniversat primul an de relație.

„Businessul pe care l-am făcut împreună a depășit businessurile pe care le aveam deja”, a mărturisit Mircea. „Dacă nu risc, nu sunt eu. (…) Denisa a luat-o și ea pe drumul ăsta. (…) Noi, pe cât posibil, deschidem noi magazine, creăm noi locuri de muncă, și atâta timp cât clientul simte că îi aduci produse și servicii de calitate, oamenii apreciază și revin”, a spus Mircea.

„Denisa muncește foarte mult. (…) Chiar uneori am discuții cu ea pentru că muncește prea mult. Și noaptea visează muncă și cumva nu se detașează. Trebuie să ne detașăm. (…) Visul ei este să inspire”, a mai spus bărbatul.

Recent, Raluca, sora Denisei, s-a implicat și ea în afacerile perechii. „Muncește cot la cot cu noi. Mi-a fost greu să o atrag spre zona asta, pentru că la început știi cum e teama aia de necunoscut. I se părea că nu înțelege nimic, că e totul complicat. (…) [Dar] nimeni nu e cu tot sufletul lângă tine cum e cineva din familie”, a încheiat Denisa.

Foto: Instagram

Citește și:

Rachel McAdams a împlinit 42 de ani. Actrița este însărcinată cu cel de-al doilea copil

Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

Alina Vîlcu, reacții după atacul asupra Cristinei Joia: „Perioada asta scoate din oameni niște lucruri care sunt …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter