Denisa Filcea, îngrijorată pentru familia din Ucraina: „Rugați-vă pentru a doua mea casă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 15:41

Denisa Filcea (fostă Hodișan) și Andrei Sebastian Filcea, cunoscut drept Flick Domnul Rimă, s-au căsătorit în vara anului 2020. În mediul online, în contextul atacului Rusiei asupra Ucrainei, Denisa a dezvăluit că este îngrijorată pentru familia ei aflată acolo.

Denisa Filcea, îngrijorată pentru familia din Ucraina: „Rugați-vă pentru a doua mea casă”

„Rugați-vă pentru a doua mea casă, Ucraina. Nu demult, pe aici (n.red.: orașul Harkov) mă plimbam cu prietenele mele. Acum trec tancuri, soldați, explodează bombe și, din când în când, mai cade o rachetă”, a scris Denisa Filcea în mediul online.

„În timp ce restul lumii caută senzaționalul și profită de situație să își mai dea cu părerea, o parte din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, dacă se uită pe geam vede tancuri și se gândește cum să iasă din casă pentru a ajunge la un buncăr, unde sunt alți membri ai familiei lor… Asta li s-a spus să facă, cine poate, să fugă în buncăre… Nu e nimic senzațional în asta!”, a continuat.

„Tipic românilor, brusc, toată lumea se pricepe la război, toți știu ce urmează. Toată lumea are o părere. Ați găsit încă un mod să fiți deștepți și interesanți (unii) pe Internet. Alt mod prin care să fiți critici și să răspândiți răutate și ură. Oare nu e acesta momentul oportun să punem punct acestui comportament și să ne gândim REAL dacă și ce putem face să fie MAI BINE, să fim mai bine, să fim mai buni NOI, nu tu sau eu, NOI, la nivel COLECTIV? Nici acum nu s-a declanșat gândirea colectivă? V-ați gândit că, poate, situația actuală e tot rezultatul urii și răutății răspândite în lume? Aaaa, nu! E vina unui SINGUR om, nu?!”, a mai scris modelul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

BREAKING NEWS. Klaus Iohannis: „România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina, subliniez foarte clar”

Studiu: tinerii români fără studii superioare sunt cei mai vulnerabili la propaganda rusească

NATO va activa pentru prima dată în istorie planurile de apărare pentru Europa de Est

Cât va mai dura invazia Rusiei asupra Ucrainei. Un al doilea val de rachete a lovit Kiev

Rusia a invadat Ucraina pe trei fronturi în dimineața zilei de 24 februarie 2022, după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, a pornit o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei.

Liderul de la Kremlin a susținut că nu intenționează să ocupe Ucraina, ci că vrea să protejeze populația din regiunea Donbas, care, spune el, „a cerut ajutorul Rusiei”. Scopul „operațiunii” ar fi, tot potrivit lui, „protejarea oamenilor care au fost ținta abuzurilor și genocidului din partea regimului de la Kiev în ultimii opt ani”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter